Εκοψαν την πίτα τους τα Χανιά – Το φλουρί στον Βοσνιάδη!

Αγιασμό εν όψει της πρεμιέρας του πρωταθλήματος και της έναρξης των αγωνιστικών της υποχρεώσεων πραγματοποίησε την Τρίτη η ομάδα των Χανίων στο γήπεδο της Μοναχής Ελιάς. Ο αγιασμός τελέστηκε από τον Θεοφιλέστατο Επίσκοπο Δορυλαίου κ.κ. Δαμασκηνό.

Μάλιστα, με την ευκαιρία, η ομάδα των Χανίων και ειδικότερα το ποδοσφαιρικό τμήμα έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του, με την χρονιά έτσι να ξεκινά με τον καλύτερο δυνατό τρόπο! Τυχερός, καθώς ήταν αυτός που βρήκε το φλουρί, ήταν ο προπονητής της ομάδας, Αλέκος Βοσνιάδης!

Η ενημέρωση της ΠΑΕ για το θέμα αυτό έχει ως εξής:

Αγιασμός και κοπή πίτας

Αντίστροφα για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος μετρά η ομάδα μας, η οποία μέσα σε οικογενειακό κλίμα πραγματοποίησε την κοπή της πίτας της, έπειτα από την τέλεση του αγιασμού για την έναρξη της αγωνιστικής περιόδου.

Τον αγιασμό τέλεσε ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Δορυλαίου κ.κ. Δαμασκηνός, που καθήλωσε με την ομιλία του, κατά την οποία ευχήθηκε η ομάδα μας να κάνει περήφανα τα Χανιά με την πορεία της. Τον κ.κ. Δαμασκηνό συνόδευσαν ο Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος της Μητροπόλεως Κυδωνίας & Αποκορώνου Πρωτ. Γεώργιος Περάκης και ο εφημέριος του Αγ. Στυλιανού Κλαδισού.

Ο διοικητικός ηγέτης της ΠΑΕ Χανιά Αντώνης Ροκάκης από την πλευρά του τόνισε ότι ήρθε η πολυπόθητη στιγμή που ανέμεναν όλοι τόσους μήνες, σημειώνοντας στους ποδοσφαιριστές ότι πρέπει να παραμείνουν ενωμένοι σαν γροθιά και να συνεχίσουν να δουλεύουν σκληρά για να ανέβουν τον αγωνιστικό γολγοθά που τους περιμένει, με τα συνεχόμενα παιχνίδια.

Οσον αφορά την πίτα, που ήταν από τον Ξυλόφουρνο Αγίου Νεκταρίου τον οποίο και ευχαριστούμε θερμά, τυχερός στάθηκε ο προπονητής της ομάδας μας Αλέκος Βοσνιάδης, στον οποίο έτυχε το φλουρί.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ