Έκοψαν την πίτα τους οι εργαζόμενοι στον Δήμο Χανίων – Το δώρο του δημάρχου και ο νικητής «έκπληξη» | Photos

έκοψαν-την-πίτα-τους-οι-εργαζόμενοι-στ-980406

Γέμισε ασφυκτικά σήμερα η αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου Χανίων για την κοπή της πίτας των εργαζομένων στο Δήμο.

Το «παρών», εκτός από τους εργαζόμενους, έδωσαν αρκετά μέλη του δημοτικού συμβουλίου, ευχόμενοι όλοι τα καλύτερα για το 2020, υγεία και κάθε ευτυχία.

Το εορταστικό δώρο του δημάρχου ήταν μια μέρα άδειας προς όλους τους εργαζόμενους, καθώς και μία μέρα επιπλέον στο τμήμα εκείνο που θα κερδίσει το φλουρί, πρωτοβουλία που υποδέχθηκαν φυσικά με ενθουσιασμό οι εργαζόμενοι.

Στην ομιλία του, ο δήμαρχος Χανίων, Παναγιώτης Σημανδηράκης, εξήρε το έργο των ανθρώπων του δήμου, σαφώς ικανοποιημένος από την όρεξη τους για δουλειά στο νέο αυτό ξεκίνημα με την παράταξη του στο τιμόνι.

Στο ίδιο κλίμα κινήθηκαν και οι τοποθετήσεις των υπολοίπων επικεφαλής, τονίζοντας την ανάγκη τα Χανιά να προχωρήσουν μπροστά με κλίμα ενότητας, στο οποίο συντελούν κατά πολύ οι εργαζόμενοι στο Δήμο Χανίων.

Ωστόσο, το φλουρί, προς έκπληξη (και απογοήτευση) όλων κατέληξε στους δημοσιογράφους που κάλυψαν την εκδήλωση.Συγκεκριμένα, το φλουρί παρέλαβαν ο Στέλιος Καρκανοραχάκης του zarpanews.gr και οι Ειρήνη Ξενάκη και Δημήτρης Τσαγκαράκης από τη Νέα Τηλεόραση. Όπως φαίνεται το 2020 θα βγάζει… ειδήσεις!

Εκτός από την άδεια, υπήρχε κατάλογος με πολλά δώρα που κληρώθηκαν ανάμεσα στους εργαζομένους. zarpanews.gr

One thought on “Έκοψαν την πίτα τους οι εργαζόμενοι στον Δήμο Χανίων – Το δώρο του δημάρχου και ο νικητής «έκπληξη» | Photos

  1. Τι ωραία παρέα εκεί στο δήμο. Αν βάλουν μια κάμερα έχεις έτοιμο ριάλιτι σόου. Ή σκέτο σόου. Γιατί τα προβλήματα του τόπου δεν αγγίζουν την πραγματικότητα του Χαβαλέ Καπί

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook