Έκοψαν την πίτα στο Δημαρχείο Πλατανιά: Τι δώρο έδωσε το φλουρί | Photos

έκοψαν-την-πίτα-στο-δημαρχείο-πλατανι-801652

Η καθιερωμένη κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Διοίκησης και των εργαζομένων του Δήμου Πλατανιά, πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 18 Ιανουαρίου, στο δημοτικό κατάστημα Αλικιανού, παρουσία  του Δημάρχου, των Αντιδημάρχων, του εκπροσώπου της μείζονος αντιπολίτευσης, του επικεφαλής της ελάσσονος αντιπολίτευσης, δημοτικών συμβούλων και συμβούλων των Ν.Π. του Δήμου, του Γενικού Γραμματέα του Δήμου και φυσικά του συνόλου των υπαλλήλων του Δήμου και των νομικών προσώπων αυτού.

Το παρών στην εκδήλωση έδωσε και ο βουλευτής του ΚΚΕ Μανώλης Συντυχάκης.  

Ο Δήμαρχος Πλατανιά, Ιωάννης Μαλανδράκης αφού συνεχάρη και ευχαρίστησε  το προσωπικό του Δήμου για την προσπάθεια που καταβάλλει για την εξυπηρέτηση των δημοτών και αφού ανέφερε συνοπτικά τους στόχους για το νέο έτος, τους ευχήθηκε να έχουν  μια δημιουργική και παραγωγική χρονιά, με υγεία, προσωπική και οικογενειακή ευτυχία, επισημαίνοντας για ακόμη μία φορά ότι θα βρίσκεται στο πλευρό τους, για την αντιμετώπιση των όποιων ζητημάτων τους απασχολούν.

Στο σύντομο χαιρετισμό του ο Δήμαρχος  επίσης επισήμανε ότι παρά το δυσμενές οικονομικό περιβάλλον και τα ακραία καιρικά φαινόμενα που έχουν πλήξει κατ’ επανάληψη τα τελευταία τρία χρόνια τον Δήμο Πλατανιά – έχοντας κηρυχτεί σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης – η Δημοτική Αρχή εντείνει τις προσπάθειες της με τη συμβολή των υπαλλήλων του Δήμου, για την υλοποίηση των στόχων που έχει θέσει σε όλους τους τομείς, προτάσσοντας την τεκμηριωμένη διεκδίκηση και τη συλλογική δουλειά. Αναφέρθηκε επίσης, στα πολλά και σημαντικά έργα τοπικά και Περιφερειακά , π/υ άνω των 40 εκατ. €, που έχουν ενταχθεί τα τελευταία χρόνια σε διάφορα – εθνικά ή ευρωπαϊκά – χρηματοδοτικά προγράμματα και τα οποία άλλα ήδη έχουν ολοκληρωθεί (π.χ. βελτίωση πεζοδρομίων στις  Τ.Κ.Πλατανιά – Τ.Κ.Κοντομαρί – Τ.Κ. Μάλεμε), άλλα  βρίσκονται σε εξέλιξη (όπως π.χ. η ανακατασκευή για το Γυμνάσιο- Λύκειο Κολυμβαρίου) ενώ άλλα πρόκειται να υλοποιηθούν την επόμενη δημοτική περίοδο (π.χ. Επέκταση-Αναβάθμιση λειτουργίας Βιολογικού Καθαρισμού, επέκταση λιμένα Κολυμβαρίου,  αντιπλημμυρική προστασία και οριοθέτηση ποταμού «Ταυρωνίτη», αποκατάσταση μετοχίου «Ησυχάκη», αντικατάσταση υδρομάστευσης στα Λαχιανά, ανάπλαση 20 παιδικών χαρών, κ.α.).

Αξίζει να σημειωθεί ότι το φλουρί από την βασιλόπιτα έπεσε σε ένα τυχερό υπάλληλο του Δήμου ο οποίος έλαβε ως δώρο, ένα tablet, ενώ μία ακόμη υπάλληλος έλαβε δώρο τρεις ημέρες άδεια.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook