Έκοψαν τη βασιλόπιτα στο Δημοτικό Συμβούλιο Χανίων – Ποιος κέρδισε το φλουρί | Photos

έκοψαν-τη-βασιλόπιτα-στο-δημοτικό-συμ-982901

Με την καθιερωμένη δέηση, τον αγιασμό και το κόψιμο της βασιλόπιτας, πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Χανίων για το 2020, το απόγευμα της Τετάρτης.

Τον αγιασμό και την δέηση πραγματοποίησε ο σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κυδωνίας και Αποκορώνου, κ.κ. Δαμασκηνός, ο οποίος με το πέρας της τελετουργίας ευχήθηκε στα μέλη του δημοτικού συμβουλίου καλή διακονία στο έργο και «καλές αποφάσεις». Από την μεριά του ο Δήμαρχος Χανίων, Παναγιώτης Σημανδηράκης ευχήθηκε καλή χρονιά με υγεία ενώ τόνισε ότι το συμβούλιο θα πρέπει να ενώνει και οι διαφορές που υπάρχουν να λειτουργούν για να λύνουν τα προβλήματα.

Ευχές για καλή χρονιά και… υπονοούμενο προς τον Μητροπολίτη, από τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Ευτύχη Δαμιανάκη, ο οποίος χαριτολογώντας, είπε ότι θα ειδοποιήσουν τον κ.κ. Δαμασκηνό, αν χρειαστεί… αγιασμός μέσα στη χρονιά. Ο ίδιος απάντησε ότι ο τωρινός αγιασμός «διαρκεί για όλη τη χρονιά».

Πάντως η τυχερή του συμβουλίου για το 2020, αναδείχθηκε η Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Θερίσου, Σοφία Φυτουράκη, στην οποία «έπεσε» το φλουρί και της δόθηκε μια εικόνα Χριστού.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook