Εκλογές: Τα κοινά που στοχεύει η κυβέρνηση – Σε ποιες κατηγορίες χάνει ο Μητσοτάκης

εκλογές-τα-κοινά-που-στοχεύει-η-κυβέρν-1581250

Δύο είναι τα εκλογικά κοινά στα οποία φαίνεται – σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις – να δυσκολεύεται η Νέα Δημοκρατία

Σε αυτά τα κοινά φαίνεται ο ΣΥΡΙΖΑ να βρίσκεται πιο ψηλά όχι όμως με μεγάλη διαφορά απέναντι στη Νέα Δημοκρατία. Πρώτα είναι οι νέοι. Το πρόβλημα είναι διαχρονικό και συνεχίζουν να το εντοπίζουν στην Πειραιώς. Για την αντιμετώπιση αυτού του «εκλογικού ζητήματος» στη Νέα Δημοκρατία σχεδιάζουν καμπάνιες στα Social Media, ανανέωση ψηφοδελτίων και λύσεις στον ακριβή ζωή και τα ενοίκια.

Στη δεύτερη κατηγορία είναι οι γυναίκες. Εκεί σύμφωνα με τα γκάλοπ ο Αλέξης Τσίπρας προηγείται του Κυριάκου Μητσοτάκη, όχι όμως η ΝΔ έναντι του ΣΥΡΙΖΑ. Με μέτρα όπως την καταπολέμηση της ενδοοικογενειακής και έμφυλης βίας ή την επέκταση του ολοήμερου σχολείου ο Κυριάκος Μητσοτάκης θέλει να προσελκύσει όσο το δυνατόν περισσότερους ψηφοφόρους.

Στη Νέα Δημοκρατία θα προσπαθήσουν να παρουσιάσουν τα συγκριτικά πλεονεκτήματα του Κυριάκου Μητσοτάκη του Αλέξη Τσίπρα. Το στοίχημα είναι δύσκολο και αυτό το γνωρίζουν.

Υ.Γ: Δεν πέρασε πάντως απαρατήρητο το γεγονός ότι στην επιτροπή εκλογικού αγώνα της Νέας Δημοκρατίας από τα 22 μέλη, μόλις έξι είναι οι γυναίκες. Δε θα έπρεπε να το δουν αυτό στη ΝΔ;

topontiki.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook