Εκλογές στην Ολλανδία: Υπουργός πήγε να ψηφίσει με ληγμένο διαβατήριο και… έφαγε πόρτα

εκλογές-στην-ολλανδία-υπουργός-πήγε-ν-1193111

Ένα εκλογικό κέντρο έστειλε τον υπουργό Υγείας της Ολλανδίας στο σπίτι του για να πάρει ένα έγκυρο διαβατήριο, αφού πήγε να ψηφίσει στις εθνικές εκλογές με ένα ληγμένο.

Ο Ούγκο ντε Γιόνγκε, ο οποίος ηγείται της εθνικής προσπάθειας διαχείρισης της πανδημίας, προσπάθησε να ψηφίσει μέσα από το αυτοκίνητό του σε ένα εκλογικό κέντρο του Ρότερνταμ.

«Και μια ακόμη συμβουλή: να πάρετε ένα ΕΓΚΥΡΟ έγγραφο ταυτοποίησης μαζί σας», έγραψε στη συνέχεια στον λογαριασμό του στο Twitter βάζοντας ως hashtag «λιγοχαζός».

Η ολλανδική εφημερίδα Algemeen Dagblad επικαλέστηκε τον ανώτατο αξιωματούχο στο εκλογικό κέντρο, ο οποίος είπε ότι δεν μπορεί να παρακαμφθούν οι κανόνες της εκλογικής διαδικασίας για χάρη ενός πολιτικού.

Η σημερινή είναι η τρίτη και τελευταία ημέρα διεξαγωγής των εθνικών εκλογών στην Ολλανδία, που θεωρούνται «δημοψήφισμα» για τη διαχείριση της πανδημίας από την συντηρητική κυβέρνηση.

Ο ντε Γιόνγκε ανήκει στο κεντροδεξιό κόμμα που συμμετέχει στον κυβερνώντα συνασπισμό, ο οποίος προβλέπεται να παραμείνει στην εξουσία.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook