Εκλογές στην ΕΛΜΕ Χανίων για αντιπροσώπους του συνεδρίου της ΟΛΜΕ και Γενική Συνέλευση – Πότε θα πραγματοποιηθεί

εκλογές-στην-ελμε-χανίων-για-αντιπροσ-1328798

Οι εκλογές της ΕΛΜΕ Χανίων για την ανάδειξη αντιπροσώπων για το 20ο συνέδριο της ΟΛΜΕ θα πραγματοποιηθούν την Τρίτη 24 και την Τετάρτη 25/05/22, 1μμ-8μμ, στο 1ο ΕΠΑΛ Χανίων(πεζόδρομος Κοραή). Η Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί  τη Δευτέρα 23/05/2022, 6μμ  στο 1ο ΕΠΑΛ Χανίων.

Για την έγκαιρη προετοιμασία των εκλογών (εκτύπωση ψηφοδελτίων, κλπ), η καταληκτική ημερομηνία κατάθεσης ψηφοδελτίων είναι την Τετάρτη 18/05/2022. Η κατάθεση των υποψηφιοτήτων (παράταξη ή μεμονωμένος υποψήφιος) μπορεί να γίνει είτε δια ζώσης (στον Πρόεδρο ή στη Γ. Γραμματέα), ή στα γραφεία της ΕΛΜΕ (Τετάρτη 18/5, 8μ.μ), είτε να αποσταλούν ηλεκτρονικά σε συνημμένο αρχείο στο mail της ΕΛΜΕ [email protected] (Τετάρτη 18/5, 8μ.μ).  και θα αναγράφονται όνομα, επίθετο και πατρώνυμο (σε μορφή word). Στις εκλογές απαιτείται η αστυνομική ταυτότητα.

Δικαίωμα ψήφου έχουν τα οικονομικά τακτοποιημένα μέλη της ΕΛΜΕ για το έτος 2021-22. Πλήρη συνδικαλιστικά δικαιώματα, έχουν επίσης, και οι αναπληρωτές πλήρους ή μειωμένου ωραρίου. Στις διαδικασίες μπορούν να συμμετάσχουν οι συνάδελφοι που υπηρετούν οργανικά ή με απόσπαση στα σχολεία ευθύνης της ΕΛΜΕ, μόνιμοι, αναπληρωτές πλήρους ή μειωμένου ωραρίου γενικής εκπ/σης και Ειδ. Αγωγής. Σε κάθε περίπτωση η οικονομική τακτοποίηση μπορεί να γίνει και την ημέρα της ΓΣ και των εκλογών.

Η Τακτική Συνέλευση της ΕΛΜΕ θα πραγματοποιηθεί Δευτέρα 23/05/2022 στις 6μμ. στο 1ο ΕΠΑΛ Χανίων ενώ Τρίτη 24 και Τετάρτη 25/05/2022 (1μμ-8μμ) θα γίνουν οι εκλογές για την ανάδειξη αντιπροσώπων για το συνέδριο της ΟΛΜΕ.

Τα θέματα της Συνέλευσης είναι:

  • Απολογισμός της δράσης του ΔΣ της ΟΛΜΕ
  • Τα αιτήματα και οι διεκδικήσεις του κλάδου την επόμενη περίοδο.
  • Πρόγραμμα δράσης.
  • Εκλογή εφορευτικής επιτροπής

Καλούμε τους συναδέλφους σε μαζική συμμετοχή στη Γενική Συνέλευση και στις εκλογές.  Η συμμετοχή στις εκλογές καθορίζει και τον αριθμό των αντιπροσώπων που θα εκλέξει η ΕΛΜΕ Χανίων στο 20ο Συνέδριο της ΟΛΜΕ, αλλά και τις ψήφους της ΕΛΜΕ στις Γ.Σ. Προέδρων της ΟΛΜΕ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook