Εκλογές παρουσία Μητσοτάκη για την Παγκρήτια Ένωση της Αττικής

εκλογές-παρουσία-μητσοτάκη-για-την-πα-770312

Εκλογές για τη νέα διοίκηση της Παγκρητίου Ενώσεως στην Αθήνα έλαβαν χώρα την Κυριακή 18 Νοεμβρίου παρουσία του επικεφαλής της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης.

Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης συμμετείχε στις αρχαιρεσίες για τη νέα διοίκηση της Παγκρητίου και αφού συνομίλησε με μέλη της Ένωσης, ήπιε και κάνα δύο τσικουδιές (φωτο) και έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Η Παγκρήτιος είναι το μεγαλύτερο σωματείο του λεκανοπεδίου και ένα διαχρονικό σημείο αναφοράς για όλους τους Κρήτες της Αθήνας, με εξαιρετικά πλούσια πολιτιστική δράση. Χαίρομαι πάρα πολύ που και εγώ ως Κρητικός συμμετέχω σε αυτήν τη γιορτή δημοκρατίας σήμερα στις εκλογές για το καινούργιο συμβούλιο της Παγκρητίου και τον καινούργιο Πρόεδρο. Και εύχομαι να συνεχίσει η Παγκρήτιος πάντα δυνατή, πάντα ενεργή να εκπροσωπεί το κρητικό στοιχείο του Λεκανοπεδίου. Έχω πει πολλές φορές ότι υπάρχει άλλη μια Κρήτη εδώ στο Λεκανοπέδιο και οι δεσμοί που μας κρατούν τόσο κοντά στην ιδιαίτερη πατρίδα μας, στην αγαπημένη μας Κρήτη πρέπει να είναι όσο το δυνατόν πιο ισχυροί. Και οι Κρήτες, ενωμένοι, είμαι σίγουρος ότι στις επόμενες εκλογές που έρχονται θα στείλουν και αυτοί το μήνυμά τους για μία μεγάλη πολιτική αλλαγή που τόσο τη χρειάζεται ο τόπος μας και τόσο τη χρειάζεται και η αγαπημένη μας Κρήτη. Καλή επιτυχία σε όλους τους υποψήφιους»

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook