Εκλογές 2023: Βελόπουλος εναντίον Βελόπουλου στην Βουλή – Με διαφορετικά κόμματα τα δύο αδέλφια

εκλογές-2023-βελόπουλος-εναντίον-βελόπο-1697790

Μπορεί οι περισσότεροι πολίτες να γνωρίζουν τον πρόεδρο της Ελληνικής Λύσης, ο οποίος κατάφερε να αυξήσει τα ποσοστά του κόμματός του στις εκλογές της Κυριακής 21 Μαΐου 2023, λαμβάνοντας ποσοστό 4,45% και εκλέγοντας 16 βουλευτές όμως το «σαράκι» της πολιτικής έχει… χτυπήσει και τον αδελφό του, Δημήτρη.

Σύμφωνα με τα εκλογικά αποτελέσματα η ΝΔ στην Α’ Θεσσαλονίκης εκλέγει εννέα βουλευτές και μεταξύ αυτών είναι ο Δημήτρης Βενιέρης – Βελόπουλος, ο οποίος έχει συγκεντρώσει 11.528 σταυρούς.

«Η θεώρησή μου για τη πολιτική και την κοινωνία είναι διαμετρικώς αντίθετη με τον αδερφό μου. Εγώ απευθύνομαι σε πολίτες που έχουν σταθερά ευρωπαϊκό προσανατολισμό και είμαι κοινωνικά φιλελεύθερος» έχει πει σε πρόσφατη συνέντευξή του ο Δημήτρης Βενιέρης-Βελόπουλος.

Το… διαφορετικό επίθετο

Πολλοί είναι εκείνοι που αναρωτιούνται γιατί ο Κυριάκος Βελόπουλος και ο Δημήτρης Βενιέρης – Βελόπουλος έχουν… λίγο διαφορετικό επίθετο.

Αυτό έγινε γιατί ο Δημήτρης Βελόπουλος αποφάσισε πριν από πολλά χρόνια να προσθέσει και το Βενιέρης στο επίθετό του, και να πορευθεί με αυτό με το οποίο έχει γίνει γνωστός από όταν ήταν ραδιοπειρατής τα χρόνια της δεκαετίας του ’80. Το «Βενιέρης» ήταν το ψευδώνυμο που χρησιμοποιούσε τότε.

Λάτρης του ραδιοφώνου ο δημοσιογράφος έχει μεγάλη διαδρομή στα ερτζιανά αλλά και σε άλλα ΜΜΕ της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης.

enikos.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook