Εκλογές 2023: Το κόμμα που πήρε μόλις 3 ψήφους σε όλη την Ελλάδα

εκλογές-2023-το-κόμμα-που-πήρε-μόλις-3-ψήφου-871882

Κι όμως υπήρχε κόμμα που στις χθεσινές εκλογές πήρε μόλις 3 ψήφους σε όλη την Ελλάδα. Μία στη Β2’ Δυτικού Τομέα Αθηνών, μία στη Β’ Πειραιώς και μία στα Δωδεκάνησα.

Ποιο είναι αυτό;

Το «Ρεπουμπλικανικό Κόμμα Ελλάδας – Τ.Ρ.Α.Μ.Π.», το οποίο όπως υποδηλώνει το όνομά του, ενστερνίζεται πλήρως τις απόψεις του Ντόναλντ Τραμπ, του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος των ΗΠΑ και ανήκει Δεξιά της Νέας Δημοκρατίας.

Πρόεδρος του είναι ο Νίκος Πέππας.

Όπως γίνεται γνωστό από τη διακήρυξή του «το Ρεπουμπλικανικό Κόμμα Ελλάδας Τ.Ρ.Α.Μ.Π. ιδρύθηκε με σκοπό να υπηρετεί τον Ελληνικό Λαό και τη Δημοκρατία. Βασικές αρχές μας η ανάπτυξη, η ευημερία, η αξιοκρατία και ασφάλεια», ενώ σε άλλο σημείο αναφέρεται ότι «θλιβερές μειοψηφίες προσπαθούν να μας επιβάλουν τη διαστρεβλωμένη αντίληψη της πραγματικότητας, ο Χριστιανισμός διώκεται αδυσώπητα».

Πάντως, το επίσημο παράρτημα του Ρεπουμπλικανικού κόμματος στην Ελλάδα με ανάρτησή του στο Facebook ξεκαθάρισε πως δεν έχει καμία σχέση με το εν λόγω κόμμα και ότι δεν «αναμιγνύεται στις ελληνικές εκλογές», κάνοντας λόγο για «σφετερισμό».

ieidiseis.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook