Εκλογές 2023: Μπογδάνος και Λατινοπούλου επιστρέφουν στις δεύτερες εκλογές – Τα νέα ονόματα

εκλογές-2023-μπογδάνος-και-λατινοπούλου-1649152

Ο Άρειος Πάγος έβαλε φρένο και μπλόκαρε τα σχέδιά της Λατινοπούλου και του Μπογδάνου για κάθοδο στις εκλογές της 21ης Μαΐου, όμως αυτό, όπως λένε, ανήκει στο παρελθόν.

Την βεβαιότητά τους ότι αυτή τη φορά θα μπορέσουν να κατέβουν στις εκλογές εξέφρασαν η Αφροδίτη Λατινοπούλου και ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος, λέγοντας πως θα δώσουν τη μάχη και θα καταφέρουν να πετύχουν τους στόχους τους.

Με την «Πατριωτική Δύναμη» ο Μπογδάνος

«Αλλάζουμε όνομα, αλλάζουμε σύμβολο ως ‘Πατριωτική Δύναμη’ κατεβαίνουμε στις εκλογές», ανέφερε ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος, πρόεδρος της «Πατριωτικής Ένωσης».

Το κόμμα που ηγούνται ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος και ο Πρόδρομος Εμφιετζόγλου κόπηκε λόγω ονόματος και συμβόλου, με τον επιχειρηματία να έχει ήδη προσφύγει στο ΣτΕ.

«Πιστεύουμε πως θα πετύχουμε ένα μεγάλο ποσοστό. Αυτό είναι το ζητούμενο. Το ζητούμενο είναι η συνεργασία των πατριωτικών δυνάμεων και εφόσον το καταφέρουμε τότε με τα ποσοστά μας θα μπορούσαμε να μπούμε στη Βουλή».

Με τη «Φωνή Λογικής» η Λατινοπούλου

Αποφασισμένη να αλλάξει όνομα στο κόμμα της, για να ξεπεράσει τον σκόπελο του Αρείου Πάγου, δηλώνει και η πρόεδρος της «Πατρίδας», Αφροδίτη Λατινοπούλου. «Έχει γίνει όλη η διαδικασία για να αλλάξουμε το όνομα του κόμματος. Το νέο όνομα είναι ‘Φωνή Λογικής’ και κατεβαίνουμε κανονικά και μάλιστα πιο δυνατοί».

tovima.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook