Έκλεψαν τον ταχυδρόμο που μετέφερε τις συντάξεις – Είχε στην τσάντα του 15.000€

έκλεψαν-τον-ταχυδρόμο-που-μετέφερε-τι-564621

Ολόκληρο σχέδιο είχαν εξυφάνει πέντε Έλληνες για να αρπάξουν το σημαντικό ποσό που μετέφερε ένας ταχυδρομικός διανομέας από το Ταχυδρομείο της πόλης των Τρικάλων και προοριζόταν για την καταβολή συντάξεων σε περιοχή του νομού.

Σχεδόν πριν από ένα χρόνο, στις 27 Απριλίου του 2020, οι δράστες χρησιμοποίησαν τρία διαφορετικά Ι.Χ. αυτοκίνητα για να περικυκλώσουν τον ταχυδρόμο που βρισκόταν μέσα στο σταθμευμένο όχημά του και να αρπάξουν την τσάντα του με 15.000 ευρώ από τη θέση του συνοδηγού. Το ένα αυτοκίνητο είχε βρεθεί αργότερα στη Λάρισα, το δεύτερο κατασχέθηκε στις 10 Μαΐου του 2020 για άλλη υπόθεση στην ευρύτερη περιοχή των Τρικάλων, ενώ το τρίτο αναζητείται.

Το δεύτερο όχημα ήταν αυτό που οδήγησε τους αστυνομικούς της Ασφάλειας στην εξιχνίαση της κλοπής σε βάρος του ταχυδρόμου, καθώς βρέθηκαν αποτυπώματα των πέντε δραστών και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένη κλοπή που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Τρικάλων.

Το αυτοκίνητο που βρέθηκε στις 10 Μαΐου του 2020, χρησιμοποιήθηκε από τους δράστες κλοπής καλωδίων χαλκού από ένα λατομείο και το εγκατέλειψαν κατά την διάρκεια καταδίωξης. Ο ένας συνελήφθη τότε και είχαν βρεθεί έπιπλα και διάφορα εργαλεία, τα οποία είχαν κλαπεί από ένα επιπλοποιείο στην ευρύτερη περιοχή των Τρικάλων.

Εξιχνιάστηκε διάρρηξη στα Ιωάννινα

Στην ταυτοποίηση του δράστη της διάρρηξης ενός ισόγειου διαμερίσματος στην πόλη των Ιωαννίνων, που έγινε μέρα-μεσημέρι στις 27 Μαρτίου, έφτασαν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας. Πρόκειται για έναν Έλληνα που παραβίασε την είσοδο και άρπαξε 525 ευρώ, ένα ρολόι και έγγραφα. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωαννίνων.

Πηγή: protothema.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook