Έκλεισε η παλιά Εθνική οδός στο τμήμα Σταλός – Αγία Μαρίνα – Δείτε πώς θα γίνεται η κυκλοφορία | Photos

Σήμερα Τετάρτη 10 Ιουνίου ξεκίνησαν οι εργασίες αντικατάστασης του ασφαλτικού τάπητα σε τμήμα της Παλαιάς Εθνικής Οδού (Π.Ε.Ο.) Χανίων – Κισσάμου.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με την ενημέρωση απο την ΔΕΥΑΧ,  από νωρίς σήμερα το πρωί πραγματοποιούνται οι εργασίες αντικατάστασης του ασφαλτικού τάπητα στο τμήμα της Π.Ε.Ο. Χανίων – Κισσάμου από το ρέμα του Κάτω Σταλού της Τοπικής Κοινότητας Σταλού έως την οδό Αμπελά της Τοπικής Κοινότητας Αγίας Μαρίνας, συνολικού μήκους περίπου 1.200,00 μέτρων.

Καθ’ όλη τη διάρκεια των εργασιών θα ισχύει η απαγόρευση της κυκλοφορίας και της στάθμευσης των οχημάτων.

Η εξυπηρέτηση της κυκλοφορίας των οχημάτων γίνεται από τον Βόρειο Οδικό Άξονα Κρήτης (Β.Ο.Α.Κ.), ενώ ενημερωτική σήμανση έχει τοποθετηθεί τόσο επί του Β.Ο.Α.Κ. στους κόμβους Γαλατά και Πλατανιά, όσο και επί της Π.Ε.Ο. Χανίων-Κισσάμου: α) στον Κάτω Γαλατά (στο ύψος του Ξενοδοχείου Πανόραμα) και β) στο Γεράνι (στο ύψος του Δημαρχείου Πλατανιά).

Οχήματα έκτακτης ανάγκης (Πυροσβεστικά, Ασθενοφόρα, Αστυνομικά) θα διέρχονται κανονικά όποτε χρειαστεί.

Εκτιμάται ότι οι εργασίες θα έχουν ολοκληρωθεί αρχές της επόμενης εβδομάδας.
Η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Χανίων ζητά την κατανόηση τόσο των κατοίκων και επαγγελματιών της περιοχής, όσο και των οδηγών για τις οχλήσεις που θα υπάρξουν το αντίστοιχο διάστημα, όμως για λόγους ασφαλείας, επιβάλλεται η τήρηση της σχετικής απαγόρευσης και ρύθμισης της κυκλοφορίας κατά τη διάρκεια εκτέλεσης του έργου.

Προς το παρόν πάντως η κυκλοφορία των οχημάτων στο τμήμα που πραγματοποιούνται τα έργα, γίνεται από το ένα ρεύμα της παλιάς εθνικής και εκ περιτροπής.

Για το λόγο αυτό οι οδηγοί θα πρέπει να κινούνται προσεκτικά και με μικρές ταχύτητες.

zarpanews.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ