Έκλεισε άρον άρον μεγάλη υπηρεσία στο Ηράκλειο, λόγω κορονοϊού

έκλεισε-άρον-άρον-μεγάλη-υπηρεσία-στο-1176718

Μεγάλη αναστάτωση επικρατεί από το πρωί σε υπηρεσία του Ηρακλείου, όπου εντοπίστηκε εργαζόμενος να είναι θετικός στον κορoνοϊό. Πρόκειται για το τοπικό υποκατάστημα του πρώην ΤΕΒΕ, νυν ΟΑΕΕ, στη Λεωφόρο Εθνικής Αντιστάσεως 176, όπου εργαζόμενος προσήλθε στην εργασία του, αν και η σύζυγος του, η οποία υπηρετεί στην πρώτη γραμμή της μάχης κατά της COVID-19 σε νοσοκομείο του Ηρακλείου, ήταν θετική στον ιό.

Ο εργαζόμενος, με παρέμβαση της προϊσταμένης του τμήματος, αρκετές ώρες μετά την παρουσία του στην εργασία, και αφού σύμφωνα με πληροφορίες ήλθε σε επαφή με το σύνολο των συναδέλφων του και αρκετούς συναλλασσόμενους, επισκέφτηκε διαγνωστικό κέντρο για να υποβληθεί στο τεστ. Τα αποτελέσματα του τεστ έδειξαν ότι ήταν και αυτός θετικός στον ιό.

Όπως ήταν φυσικό επικράτησε αναστάτωση στην υπηρεσία ενώ άμεσα έγινε απολύμανση στο χώρο, και ενημερώθηκε ο ΕΟΔΥ, χωρίς να κρίνεται απαραίτητη η διενέργεια διαγνωστικών τεστ στο συγκεκριμένο χώρο.

Πάντως, όσοι συναλλασσόμενοι του Οργανισμού Ασφάλισης Ελεύθερων Επαγγελματιών ήλθαν σε επαφή με το τοπικό γραφείο σήμερα θα πρέπει να γνωρίζουν το γεγονός καθώς το υποκατάστημα έκλεισε για να προληφθούν τα χειρότερα!

cretalive.gr 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook