Έκκληση εκπαιδευτικού για τον βασανισμό του σκύλου στα Χανιά: «Να σταματήσει το λιντζάρισμα για να προστατευθούν τα ανήλικα παιδιά του»

έκκληση-εκπαιδευτικού-για-τον-βασανι-1116860

Έκκληση για να σταματήσει η διαπόμπευση του Χανιώτη που βασάνισε το σκυλί στα Κουνουπιδιανά κάνει ένας εκπαιδευτικός της πόλης μας, με τη σκέψη του αποκλειστικά στα παιδιά και την οικογένεια του δράστη, τα οποία, όπως είναι λογικό σε αυτές τις συνθήκες, θα υποφέρουν οπωσδήποτε ψυχικά τώρα, καθώς και στο μέλλον.

Η έκκληση έγινε στην Νατάσσα Μπομπολάκη, πρόεδρο της Πανελλαδικής Φιλοζωικής και Περιβαλλοντικής Ομοσπονδίας, η οποία συμφώνησε και την κοινοποίησε.

Αναλυτικά:

«Είμαστε όλοι σοκαρισμένοι απέναντι στα πρόσφατα γεγονότα κακοποίησης αγαπημένων ζώων. Θα σας ζητήσω όμως την προστασία των παιδιών αυτής της οικογένειας.

Είμαι εκπαιδευτικός και γνωρίζω τις συνέπειες της διαπόμπευσης του αδίστακτου πατέρα. Τα έχουμε ξαναζήσει και άλλες φορές. Τα τραύματα στα παιδιά θα είναι επί μακρού και υψηλής βιαιότητας.

Με δεδομένη την ευαισθησία σας και καθώς ο λόγος σας εισακούγεται από την ζωοφιλικη κοινωνία, σας καλώ να προστατεύσετε αυτά τα αθώα πλάσματα από τον ψυχολογικό ευνουχισμό που θα υποστούν.

Μια ανακοίνωση σας να σταματήσει το λιντσάρισμα του ονόματος τους. Ο πατέρας τους, οφείλουμε όλοι ως κοινωνία να τιμωρηθεί εφόσον έπραξε τραγικά, ο πολιτισμός μας όμως πλήττεται από την μη προστασία των ανηλίκων παιδιών.

Τα παιδιά πρέπει να δουν και να βιώσουν ότι τα προστατεύουμε. Αλλιώς κινδυνεύουμε να πάρουμε το ρόλο του «κακού» στα παιδικά τους ματιά και για να «επιβιώσουν στην κόλαση» υπάρχει περίπτωση να ασπασθούν την πατρική συμπεριφορά και να έχουμε αντίθετο αποτέλεσμα.»

Το σχόλιο της κας Μπομπολάκη:

«Την παραθέτω αυτούσια, συμφωνώ με αυτή και παρακαλώ να την σεβαστούμε ΟΛΟΙ.

Ο σεβασμός απέναντι σε ανήμπορα πλάσματα, είτε αυτά είναι ζώα είτε μικρά παιδιά κοκ πρέπει να είναι ο ίδιος και αυτό τελικά πρέπει να είναι το αξιακό μας όραμα.

Αν και την ευθύνη για τον στιγματισμό των μικρών παιδιών του, φέρει ακέραια ο ίδιος θα ακούσω την έκκληση των δασκάλων και θα κατεβάσω την φωτογραφία του αδίστακτου αυτού ανθρώπου καθώς και κάθε επίκληση του ονόματος του, που και τα δυο βεβαίως κυκλοφορούν παντού και παρακαλώ το ίδιο να κάνουμε όλοι μας , γιατί εμείς οι φιλόζωοι πολίτες είμαστε Άνθρωποι. Δεν του μοιάζουμε.

Γνωρίζω πολύ καλά την οργή του κόσμου και της κοινωνίας, γνωρίζω οτι ίσως κάποιοι δεν συμφωνήσουν αλλά αυτό πρέπει να είναι ένα από τα μηνύματά μας στην παρακμιακή αυτή κοινωνία που ζούμε.»

zarpanews.gr

2 thoughts on “Έκκληση εκπαιδευτικού για τον βασανισμό του σκύλου στα Χανιά: «Να σταματήσει το λιντζάρισμα για να προστατευθούν τα ανήλικα παιδιά του»

  1. Αναρωτίεμαι ένας κοινωνικός λειτουργός ή εισαγγελέας δεν υπάρχει να μηνυσει αυτούς όπου οργανώνουν εδώ και ημέρες τον τραμπουκισμό και την βία της οχλαγογίας έξω απο το σπίτι του θύτη! Τα παιδιά του όπου δεν φταίνε σε τίποτε τα σκέφτεται επιτέλους κανείς? Ποίος είναι ο οργανωτής αυτής της χυδαιότητας όπου θυμίζει καταστάσεις Αβγανιστάν και Καμπούλ? Έχει σκεφτεί κανείς τα τρία αυτά παιδιά σε τι κατάσταση βρίσκονται βλέποντας έξω απο το σπίτι τους ένα όχλο ανεγκεφάλων να απειλεί και να βρίζει? Με ποίο δικαίωμα τους επιτρέπεται να μαζεύονται έξω απο αυτό το σπίτι απο την στιγμή όπου υπάρχουν μέσα αθώα παιδιά? Ντροπή σε όποιον έχει οργανώσει αυτό το μύασμα και ντροπή και στην Ελληνική αστυνομία όπου δεν τον έχει ήδη μαζέψει μέσα! Στο όνομα κάποιας φιλοζωίας ένας ή δύο στόκοι αποφασίσαν να γίνουν και δικαστές/βιαστές αθώων παιδικών ψυχών και να οργανώνουν καταστάσεις όπου θυμίζουν πρακτικές Χρυσής Αυγής και την ίδια στιγμή με υπερηφάνεια τα αναρτούν στα social media χωρίς να πηγαίνει να τους μαζέψει κανείς. Ντροπή!!! Στο τέλος θα μας κάνουν να συμπαθήσουμε αυτόν τον ανώμαλο όπου έσφαξε το σκυλάκι!!!

  2. Μάλιστα. ΜΕΣΑ στα κουνουπιδιανά, ΔΙΠΛΑ στο σχολείο, έχουν ένα μπαμπά XANIΩΤΗ κ δημοσιο υπ. που σφάζει σκύλους ΣΤΗΝ ΑΥΛΗ ΤΟΥ!!. Χαμπάρι ΔΕΝ είχε πάρει κανείς. Ούτε οι εκπαιδευτικοί, ούτε οι γείτονες.

    Οι μεν το χιλιάρικο να μπαίνει, οι δε που να μπλέκουμε τώρα… Εισαγγελία ανηλίκων υπάρχει στα Χανιά?

    ΣΕ ΠΟΙΑ άλλη χώρα , θα κατακρεουργούσε ένας ένα ζωάκι , ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΛΑ ΑΥΤΟΣ!!! και θα του άφηναν ΑΝΗΛΙΚΑ ΠΑΙΔΙΑ !!! Θα πάει κανείς παιδοψυχίατρος κ κοινωνικός λειτουργός να δει ΤΙ γίνεται εκεί μέσα? Το σκυλάκι τη γλίτωσε , υπέφερε αλλά ξέφυγε. ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝΕ??ΠΟΣΟ ΠΙΘΑΝΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΚΡΕΟΥΡΓΕΙ ΖΩΑΚΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΛΗΛΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ ΠΑΙΔΙΑ???

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook