Εκδήλωση – συνεστίαση της Κ.Ο. Τουρισμού-Επισιτισμού του ΚΚΕ στην Νέα Χώρα

εκδήλωση-συνεστίαση-της-κ-ο-τουρισμο-974617

Εκδήλωση – συνεστίαση στα πλαίσια της οικονομικής εξόρμησης του ΚΚΕ που ολοκληρώνεται αυτήν την περίοδο διοργανώνει την Κυριακή 19/1 στις 8μ.μ, στην ταβέρνα ο «ο Φραγκιός» στην Νέα Χώρα η Κομματική Οργάνωση Τουρισμού/Επισιτισμού του ΚΚΕ και η οργάνωση Βάσης της ΚΝΕ.

Θα μιλήσει ο Στράτος Μανιαβός, μέλος της διοίκησης της ομοσπονδίας Επισιτισμού-Τουρισμού και του εργατικού τμήματος της Περιοχής Κρήτης του ΚΚΕ, με θέμα: «Ο ρόλος των κομμουνιστών στην ανασύνταξη του εργατικού κινήματος».

Η εκδήλωση πραγματοποιείται στα πλαίσια της οιοκονομικής εξόρμησης του ΚΚΕ που ολοκληρώνεται αυτήν την περίοδο. Καλούμε τους εργαζομένους του κλάδου να παρευρεθούν στην εκδήλωση,να ακούσουν, να προβληματιστούν με τις θέσεις του ΚΚΕ,σε μια περίοδο που ετοιμάζεται νέα επίθεση στα δικαιώματα της εργατικής τάξης με την κατάθεση του αντιασφαλιστικού εκτρώματος που ετοιμάζει να καταθέσει στην Βουλή η κυβέρνηση της Ν.Δ.Ταυτόχρονα η χώρα μας εμπλέκεται όλο και πιο βαθιά στους ιμπεριαλιστικούς ανταγωνισμούς στον χώρο της Ν.Α Μεσογείου,με την βάση της Σούδας να παίζει κομβικό ρόλο στους σχεδιασμούς του ΝΑΤΟ στην περιοχή μας.

Το ΚΚΕ το επόμενο διάστημα θα μπεί μπροστά με όλες του τις δυνάμεις ώστε να οργανωθεί η εργατική τάξη,να αποκρούσει την νέα επίθεση στα δικαιώματά της.Να ανοίξει ο δρόμος ώστε να φτιαχτεί μια νέα κοινωνία χωρίς φτώχεια,πολέμους,κρίσεις και προσφυγιά.

Μετά την ομιλία θα ακολουθήσει η κοπή της πίτας των Κομματικών οργανώσεων του Τουρισμού-επισιτισμού, γεύμα με πλήρες μενού που ετοίμασαν εργαζόμενοι του κλάδου και κρητικό γλέντι με το συγκρότημα των Μαριανανάκη Βαγγέλη και  Ανδρεάκη Νικόλα.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook