Εκδήλωση στο «Πανόραμα» για το ευρωπαϊκό του Τζούντο

εκδήλωση-στο-πανόραμα-για-το-ευρωπα-932938

Εκδήλωση που αφορούσε την κλήρωση του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος Τζούντο πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή το απόγευμα στο ξενοδοχείο «Πανόραμα». Aυτή αφορούσε το πρόγραμμα του τουρνουά, αλλά και την κλήρωση των αγώνων.

Μεταξύ άλλων, το παρών έδωσαν ο πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τζούντο, Ιωάννης Καφενταράκης, ο οποίος εξέφρασε τις ευχές του η διοργάνωση να κυλήσει με επιτυχία, αλλά και αξιωματούχοι από την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία. Αξίζει να σημειωθεί ότι όλοι όσοι πήραν το λόγο είχαν την ευκαιρία να μιλήσουν με πολύ όμορφα λόγια για τα Χανιά και γενικότερα για το νησί της Κρήτης, καλώντας τους αγωνιζομένους, αλλά και όλους όσοι βρίσκονται στα Χανιά, ν’ απολαύσουν την παρουσία τους το επόμενο διήμερο.

Συνολικά, στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, που θα πραγματοποιηθεί το Σαββατοκύριακο στον Κλαδισό, λαμβάνουν μέρος 114 αθλητές από 17 χώρες (Αργεντινή, Λίβανος, Ρωσία, Αυστρία, Ρουμανία, Ιταλία, Ολλανδία, Μεγάλη Βρετανία, Γερμανία, Πολωνία, Τσεχία, Ισραήλ, Νορβηγία, Γεωργία, Σερβία, Ελλάδα, Κύπρος).

Οι αγώνες ξεκινούν το Σάββατο στις 12 το μεσημέρι στον Κλαδισό, ενώ η τελετή έναρξης είναι προγραμματισμένη για τις 4 το απόγευμα. Την Κυριακή, η ώρα έναρξης των αγώνων είναι προγραμματισμένη για τις 12.

Μάκης Καρτσωνάκης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook