Εκδήλωση πραγματοποίησε η Επιτροπή Ειρήνης Χανίων το Σάββατο | Photos

εκδήλωση-πραγματοποίησε-η-επιτροπή-ε-1226721

Μήνυμα αλληλεγγύης στον Παλαιστινιακό λαό έστειλε το Σάββατο η Επιτροπή Ειρήνης Χανίων με εκδήλωση που διοργανώθηκε στο Πάρκο Ειρήνης και Φιλίας των Λαών.

Δείτε την ανακοίνωση:

«Δεν είναι ο ιμπεριαλισμός ανίκητος. Ανίκητοι είναι οι λαοί όταν αγωνίζονται για το δίκιο τους! Στον ιμπεριαλισμό καμιά υποταγή! Η μόνη υπερδύναμη είναι οι λαοί!»

Αυτό ήταν το κυρίαρχο μήνυμα που έστειλε με την εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 22 του Μάη στο Πάρκο Ειρήνης και Φίλιας των Λαών η Επιτροπή Ειρήνης Χανίων.

Η χθεσινή αντιιμπεριαλιστική εκδήλωση έστειλε επίσης μήνυμα αλληλεγγύης στον Παλαιστινιακό Λαό, που μετρά τις πληγές του από το κράτος-δολοφόνο του Ισραήλ.

Η εκδήλωση του Σαββάτου περιελάβανε απαγγελία ποιημάτων και μουσικές από μικρά παιδιά. Οι μελωδίες τους, οι παλλόμενες φωνές τους, οι εικαστικές τους δημιουργίες έδωσαν χρώμα, ζωντάνια και σίγουρα μεγάλη ελπίδα και αισιοδοξία σε όλους!

Χαιρετισμούς απεύθυναν ο πρόεδρος του Σωματείου Επισιτισμού Σήφης Αποστολάκης και εκπρόσωπος του Συλλόγου Γυναικών Χανίων.

Την κεντρική ομιλία πραγματοποίησε ο πρόεδρος της Επιτροπής Ειρήνης Χανίων κ. Μανώλης Παπαδομανωλάκης που σημείωσε μεταξύ άλλων πως «Στο μαύρο μέτωπο, που υψώνεται σήμερα από τις ΗΠΑ,ΝΑΤΟ,ΕΕ και τις δυνάμεις που τις υπηρετούν, η απάντηση είναι ένα μεγάλο αντιπολεμικό αντιιμπεριαλιστικό λαϊκό μέτωπο. Γιατί οι λαοί μπορούν να νικήσουν και να βάλουν φραγμό στα εγκληματικά σχέδια των ιμπεριαλιστών.

Σ΄ αυτές τις συνθήκες οι Χανιώτες, ο λαός της Κρήτης, πρέπει να στηρίξει τις πολύμορφες δράσεις για το κλείσιμο της Βάσης της Σούδας και των άλλων αμερικανο-ΝΑΤΟϊκών βάσεων και την απεμπλοκή της χώρας μας από τους επικίνδυνους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς κι ανταγωνισμούς.»

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook