Εκδήλωση για την επέτειο του Πολυτεχνείου διοργανώνει η ΚΝΕ Χανίων

εκδήλωση-για-την-επέτειο-του-πολυτεχν-1317872

Εκδήλωση για τη φετινή επέτειο του ξεσηκωμού στο Πολυτεχνείο τον Νοέμβρη του 1973 διοργανώνουν οι Τομεακές Οργανώσεις Χανίων της ΚΝΕ τη Δευτέρα 15 Νοέμβρη, στις 6. 30 μ.μ., στα νέα γραφεία του ΚΚΕ στον Κουμπέ (Λεωφόρο Κ. Καραμανλή 8).

Στο κάλεσμα αναφέρουν:

«48 χρόνια μετά τα συνθήματα από το ξεσηκωμό του Πολυτεχνείου παραμένουν ζωντανά και επίκαιρα, γιατί επίκαιρος παραμένει ο αγώνας ενάντια στους επικίνδυνους σχεδιασμούς των ΗΠΑ-ΝΑΤΟ, που μετατρέπουν τη χώρα μας σε ορμητήριο πολέμου, ενάντια στην πολιτική των κυβερνήσεων και της ΕΕ, που συνθλίβει τα δικαιώματα και τις ανάγκες του λαού και της νέας γενιάς!

Το Νοέμβρη του 1973 ο λαός βγήκε στο προσκήνιο και σήκωσε το αγωνιστικό του ανάστημα ενάντια στη Χούντα, στα εγχώρια και ξένα στηρίγματα της, το ΝΑΤΟ και τις ΗΠΑ.

Με όπλο την πείρα των αγώνων, προετοιμάζουμε τις νέες νικηφόρες αναμετρήσεις με τη δικτατορία του κεφαλαίου! Κανένας αντίπαλος δεν είναι ανίκητος! Ο λαός απέδειξε ότι η δύναμη είναι στην οργάνωση της λαϊκής αντεπίθεσης θα έχει συνέχεια, διάρκεια και νικηφόρα προοπτική.

Εμπνεόμαστε από τους ηρωικούς αγώνες του λαού μας τη περίοδο της φασιστικής Χούντας. Από τους χιλιάδες φυλακισμένους και εξορισμένους που κράτησαν αλύγιστη στάση δείχνοντας τη δύναμη του ανθρώπου που αγωνίζεται για ανώτερα ιδανικά.

Διδασκόμαστε από την πείρα των αγώνων του λαού μας , που όταν μίλησε για τις δικές του ανάγκες έδειξε τη δύναμη του. Συνεχίζουμε στο δρόμο του αγώνα για τη κοινωνία της πραγματικής ελευθερίας, το σοσιαλισμό-κομμουνισμό.»

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook