Έκανε… τσιφλίκι του πεζοδρόμιο στα Χανιά – Το μετέτρεψε σε «έκθεση αυτοκινήτων» | Photos

έκανε-τσιφλίκι-του-πεζοδρόμιο-στα-χα-962853

Σε… έκθεση αυτοκινήτων έχει μετατρέψει Χανιώτης «γαϊδουρίστας», ένα πεζοδρόμιο της πόλης, αποκλείοντας έτσι την πρόσβαση σε πεζούς και άτομα με προβλήματα όρασης και κίνησης.

Όπως βλέπετε στις φωτογραφίες του zarpanews.gr, με «το έτσι θέλω» ένα πεζοδρόμιο στη λεωφόρο Σούδας το οποίο χρησιμεύει ως ράμπα αναπήρων αλλά και ως διάδρομος τυφλών, έχει γίνει «έκθεση αυτοκινήτων».

Πέρα όμως από την παρανομία, την παντελή έλλειψη σεβασμού και την προκλητική αδιαφορία προς τους συνανθρώπους του, με συμπεριφορές που απαξιώνουν το Δήμο και την τοπική κοινωνία, το «ανεβοκατέβασμα» των οχημάτων στο πεζοδρόμιο, έχει προκαλέσει φθορές στις καινούριες πλάκες, οι οποίες ξεκόλλησαν και φυσικά για να φτιαχτούν ξανά, άπαντες θα βάλουμε το χέρι στην τσέπη.Το ερώτημα όμως είναι ως πότε θα ανεχόμαστε τέτοιες συμπεριφορές και κυρίως έως πότε θα μένουν ατιμώρητες; 

zarpanews.gr

3 thoughts on “Έκανε… τσιφλίκι του πεζοδρόμιο στα Χανιά – Το μετέτρεψε σε «έκθεση αυτοκινήτων» | Photos

  1. Στον Μακρύ τοίχο ούτε κουνούπι δεν περνάει από το πεζοδρόμιο από τα αυτοκίνητα και τα εμπορεύματα από τοις επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στον κόμβο χρυσής ακτής!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook