Έκανε τατουάζ στο χέρι τον κωδικό της κάρτας του σούπερ μάρκετ επειδή την ξεχνούσε διαρκώς

έκανε-τατουάζ-στο-χέρι-τον-κωδικό-της-κ-1494368

Ένας 30χρονος στην Αγγλία αντιμετώπιζε καθημερινά ένα πρόβλημα. Επισκεπτόταν αρκετές φορές κατά την διάρκεια της ημέρας το σούπερ μάρκετ της Tesco αλλά ξεχνούσε διαρκώς την εκπτωτική του κάρτα. Έτσι αποφάσισε να λύσει το πρόβλημά του κάνοντας τατουάζ τον κωδικό σάρωσης της κάρτας στο χέρι του.

Μάλιστα, παραδέχθηκε ότι σκεφτόταν να κάνει το συγκεκριμένο τατουάζ εδώ και αρκετούς μήνες, καθώς πήγαινε τουλάχιστον τρεις φορές την ημέρα στο κατάστημα της Tesco, αλλά δεν έπαιρνε ποτέ την εκπτωτική του κάρτα με αποτέλεσμα να πληρώνει παραπάνω.

Τότε έκανε τον κωδικό QR της κάρτας τατουάζ στο δεξί του χέρι και κάθε φορά που ψωνίζει απλώς δείχνει το χέρι του και λαμβάνει όλες τις εκπτώσεις που δικαιούται.

«Κάθε φορά που πηγαίνω στο ταμείο και τους δείχνω το χέρι για να μου σαρώσουν τον κωδικό, οι υπάλληλοι σοκάρονται. Έχει γέλιο να βλέπεις τα πρόσωπά τους εκείνη τη στιγμή. Θα μπορούσα να χρησιμοποιώ το τηλέφωνό μου, αλλά προτιμώ να το έχω στο χέρι μου», είπε.

Ο τατουατζής που έκανε το τατουάζ στον 30χρονο ανέφερε ότι κάτι τέτοιο δεν του έχει τύχει ξανά. «Κάνω τατουάζ εδώ και 12 χρόνια και έχω δει πολλά, αλλά δεν είχα ξαναδεί μια Tesco Clubcard. Στην αρχή είπα «είσαι σίγουρος ότι θέλεις να το κάνεις αυτό;», αλλά μετά σκέφτηκα «ας το κάνουμε».

gazzetta.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook