Έκανε περιουσία βγαίνοντας μόνο με ηλικιωμένους άνδρες | Photos

έκανε-περιουσία-βγαίνοντας-μόνο-με-ηλ-961551

Μία νεαρή γυναίκα που καμαρώνει για τα ραντεβού της με ηλικιωμένους και… καλοστεκούμενους άνδρες με αντάλλαγμα ακριβά δώρα και πολυτελείς διακοπές, αποκάλυψε ότι με τη γενναιοδωρία τους κατάφερε να καλύψει όλα τα όνειρα που είχε στη λίστα της.

Η 23χρονη Αναστασία Ρόμπερτσον από το Άνω Μάνστεστερ, συνηθίζει να βγαίνει με αρκετά μεγαλύτερους άνδρες για λεφτά ή δώρα. Γράφτηκε πριν από δύο χρόνια σε ένα site γνωριμιών με συμφωνία και έκτοτε έχει γνωρίσει αρκετούς άνδρες που απλώς επιζητούσαν λίγη συντροφιά.

Άλλωστε, πριν βγει ραντεβού μαζί τους τους υποχρεώνει να υπογράψουν ιδιωτικό συμφωνητικό επιβεβαιώνοντας ότι η επαφή τους είναι καθαρά πλατωνική και δεν θέλουν κάτι περισσότερο από εκείνη. Τα ραντεβού της είναι από 30 έως 50 ετών αλλά έχει βγει και με άνδρες άνω των 70.

Η κοινωνική λειτουργός που ούτως ή άλλως βγάζει 16.000 λίρες ετησίως από τη δουλειά της, βγάζει πολλά περισσότερα από τα ραντεβού της απ’ ό,τι απλώς δώρα και χρήματα. Το 2016 αγόρασε ένα σπίτι με τέσσερις κρεβατοκάμαρες ενώ εξήγησε ότι μερικοί από τους άνδρες με τους οποίους βγαίνει είναι σαν μέντορες για εκείνη. Βλέπει τα ραντεβού της σαν περιπέτειες. Είναι άνδρες με καριέρες και οικονομικά ευκατάστατοι που της προσφέρουν όλα όσα επιθυμεί. Νύχτες σε πανάκριβα ξενοδοχεία, κοσμήματα, ρούχα, τσάντες, διακοπές σε πολυτελή θέρετρα.

«Ο πιο μεγάλος άνδρας με τον οποίο έχω βγει ήταν γύρω στα 50 αλλά είμαι ακόμη πιο χαρούμενη να βγαίνω με άνδρες ακόμη και 70 χρονών. Ακόμη και αν είναι αρκετά ηλικιωμένοι που θα μπορούσαν να είναι και παππούδες μου, είναι εντελώς πλατωνικό και είναι μια καλή εμπειρία με την ενδιαφέρουσα συζήτηση. Οι νεότεροι άνδρες είναι συναισθηματικά μη διαθέσιμοι και οικονομικά ασταθείς. Ακόμη και αν δεν έχω επαφή με έναν ηλικιωμένο, ‘τουλάχιστον αποκτώ μια εμπειρία και γνωρίζω και έναν νέο άνθρωπο. Ο ηλικιωμένος άνδρας κερδίζει περισσότερα απ’ όσα μπορεί να ξοδέψει και προτιμά να παίξει στο πεδίο παρά να απαιτήσει δέσμευση και εγώ αισθάνομαι το ίδιο».Η Αναστασία έχει κάνει συμφωνίες με οκτώ άνδρες, με επαγγέλματα όπως γιατρός, μηχανικός, CEO, ενώ γνώρισε και πρώην σύντροφό της μέσω αυτού του site.

«Ήταν γύρω στα 30 και πολύ μικρός για να έχει αυτόν τον ρόλο. Αρχίσαμε να συνομιλούμε διαδικτυακά και αμέσως είχαμε καλή επικοινωνία. Μου είπε ότι δούλευε ως μουσικός στην Ισπανία και μου πρότεινε να μου πληρώσει το εισιτήριο να πάω. Ξέρω ότι ακούγεται επικίνδυνο να πας σε ξένη χώρα να συναντήσεις έναν άγνωστο αλλά μερικές φορές απλώς πρέπει να πάρεις το ρίσκο. Όταν έφθασα στην Ισπανία είχαμε ήδη υπογράψει συμφωνία αλλά άρχισε να μου αρέσει και το ίδιο κι εκείνος οπότε αποφασίσουμε να κάνουμε σχέση. Δεν είναι κακό να κοιμάσαι με τον άνδρα αυτόν που βγαίνεις αλλά προσωπικά δεν θέλω να χάσω την ηθική μου και δεν θέλω να το κάνω. Επειδή όμως το κάναμε επίσημο κοιμόμασταν και μαζί και σταμάτησα να βγαίνω με άλλους εκείνο το διάστημα» εξομολογήθηκε.

Εκείνος της έκανε δώρο ένα χρυσό κολιέ αλλά και τα χρήματα για να κάνει τατουάζ στην πλάτη. όταν επέστρεψαν μαζί στη Βρετανία εκείνος έκρυβε από τους φίλους του τον τρόπο που γνωρίστηκαν και αυτό ενοχλούσε την ίδια. Η σχέση τους τελείωσε λίγο καιρό μετά. «Νομίζω ότι ήταν σαν ένα ρομάντσο των διακοπών. Μας συνεπήρε η στιγμή» ομολογεί η Αναστασία.

Η κοπέλα είναι ανοιχτή σε νέο έρωτα και ελπίζει να βρει τον σωστό ακόμη και μέσω του site γνωριμιών με διακανονισμό. «Τώρα βγαίνω ραντεβού με άνδρες που γνωρίζω στο Tinder ή και μέσω φίλων. Πάντα τους λέω τι κάνω και σε κανέναν δεν άρεσα λιγότερο λόγω των επιλογών μου. Και αν γνώριζα και έναν τέτοιον άνδρα με τον οποίο έχω γνήσια επαφή τότε θα το δοκίμαζα».

enikos.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook