Έκανε απόπειρα αυτοκτονίας στο αεροδρόμιο – Τον σταμάτησαν αστυνομικοί

Συναγερμός σήμανε στο αεροδρόμιο λόγω απόπειρας αυτοκτονίας ενός νεαρού Βούλγαρου

Τέλος στη ζωή του φέρεται να επιχείρησε να βάλει ένας 27χρονος με καταγωγή από τη Βουλγαρία το μεσημέρι της Κυριακής (10/10) στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών.

Όπως επισημαίνεται στην ανακοίνωση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής, στελέχη του τμήματος ασφαλείας του αεροδρομίου επενέβησαν άμεσα και κατόρθωσαν να αποτρέψουν τα χειρότερα.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, τα στελέχη του του Γραφείου Ελέγχου Διαβατηρίων, αντελήφθησαν ότι ο 27χρονος είχε ανέβει στην ταράτσα του κτηρίου και ήταν έτοιμος να πέσει στο κενό.

Ευτυχώς, μπόρεσαν να τον πλησιάσουν και να τον ακινητοποιήσουν πριν δώσει τέλος στη ζωή του.

Ο παρ’ ολίγον αυτόχειρας, ομολόγησε πως πάσχει από κατάθλιψη και ήθελε να αυτοκτονήσει.

Η ανακοίνωση της ΕΑΥΝΑ

«Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής, συγχαίρει τους συναδέλφους του Γραφείου Ελέγχου Διαβατηρίων του Τμήματος Ασφαλείας του Αερολιμένα Αθηνών για την άμεση επέμβασή τους, σώζοντας έναν συνάνθρωπό μας από βέβαιο θάνατο.

Ειδικότερα, οι εν λόγω συνάδελφοι μεσημβρινές ώρες της Κυριακής 10/10/2021, αντιλήφθηκαν την παρουσία ενός νεαρού ατόμου το οποίο βρισκόταν στην ταράτσα του κτιρίου των αναχωρήσεων στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών.

Ο νεαρός είχε περάσει τα κάγκελα και ήταν έτοιμος να προβεί στο απονενοημένο.

Οι συνάδελφοί μας κατάλαβαν τι θα συνέβαινε και άμεσα επενέβησαν στο περιστατικό με επαγγελματισμό, ψυχραιμία και αποφασιστικότητα.

Προσέγγισαν τον νεαρό και με περίτεχνες κινήσεις τον ακινητοποίησαν. Άξιο μνείας είναι το γεγονός πως, ο εν δυνάμει αυτόχειρας αντιστεκόταν και προσπαθούσε να πέσει στο κενό.

Ο παρ’ ολίγον αυτόχειρας, είκοσι επτά (27) ετών Βουλγαρικής καταγωγής, εκμυστηρεύτηκε στους συναδέλφους πως πάσχει από κατάθλιψη και ήθελε να πεθάνει.

Ο νεαρός οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα διατάσσοντας τον εγκλεισμό του σε ψυχιατρείο.

Οι συνάδελφοι του Γραφείου Ελέγχου Διαβατηρίων του Τμήματος Ασφαλείας του Αερολιμένα Αθηνών, επέδειξαν ζήλο και αυταπάρνηση, καταφέρνοντας να σώσουν έναν συνάνθρωπό μας από βέβαιο θάνατο.

Τους ευχόμαστε θερμά συγχαρητήρια για αυτήν την καίρια συμβολή τους».

Πηγή: ieidiseis.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ