Έκανε αγωγή στην μητέρα του γιατί δεν του… δίνει τις συλλεκτικές κάρτες του

έκανε-αγωγή-στην-μητέρα-του-γιατί-δεν-τ-1360024

Νομικά κινήθηκε 55χρονος άνδρας κατά της ίδιας της μητέρας του, την οποία κατηγορεί ότι του έχασε πολύτιμες και συλλεκτικές κάρτες μπέιζμπολ.

Ο Κρίστοφερ Τρέντσερ υποστηρίζει ότι οι κάρτες του – μία του 1953 Topps Ralph Kiner και μία του 1953 Topps Satchel Paige – έχουν αξία μεγαλύτερη των 25.οοο δολαρίων αν η μητέρα του δεν τις έχει καταστρέψει.

Η Κάρολ Ιβάνικ, 82 χρονών σήμερα, έκανε δώρο στον γιο της τις κάρτες, στα μέσα της δεκαετίας του ’80, αλλά αρνήθηκε να του τις δώσει παρά τις επανειλημμένες εκκλήσεις του, όπως ο ίδιος υποστήριξε στη μήνυση που κατέθεσε σε δικαστήριο του Μανχάταν.

“Οι κάρτες είναι σπάνιες και αναντικατάστατες” αναφέρεται στο δικαστικό έγγραφο. Η μητέρα του εξεπλάγη από την αγωγή που κατέθεσε εις βάρος της ο γιος της. “Αστειεύεστε; Έκανε αγωγή εις βάρος μου στο Ανώτατο Δικαστήριο του Μανχάταν;” αναφώνησε η Ιβάνικ, δικηγόρος η ίδια, όταν ρωτήθηκε για σχόλιο από την Post, ενώ παράλληλα υποστήριξε ότι ο γιος της τής έκανε δώρο τις κάρτες στα μέσα της δεκαετίας του ’90.

“Ήμουν τεράστια θαυμάστρια του Satchel Paige. Είμαι 80 χρονών και ακόμη τις απολαμβάνω” είπε για τις κάρτες η γυναίκα σημειώνοντας ότι τις φυλάσσει σε προστατευτικές ακρυλικές θήκες και τις έχει κλειδωμένες σε χρηματοκιβώτιο, ενώ τις βγάζει έξω κάθε λίγες εβδομάδες για να τους ρίξει μια ματιά.

“Χάρηκα τόσο που με έκανε και εμένα μέρος του χόμπι του και ο Satchel Paige ήταν ίνδαλμα για εμένα”. Σημείωσε ότι “είναι λυπηρό” που ο γιος της έκανε αγωγή εναντίον της.

Εάν οι κάρτες είναι σε άριστη κατάσταση μπορεί να αξίζουν και περισσότερα από 30.000 δολάρια, είπε ο Κρις Άιβι, διευθυντής των αθλητικών στο Heritage Auctions. Από τις περίπου 3.300 κάρτες Topps Satchel Paige του 1953 που έχουν βγει σε δημοπρασία, μόνο οκτώ έχουν ένα ποιοτικό επίπεδο.

Ο Τρέντσερ, που αρνήθηκε να σχολιάσει, θέλει ο δικαστής να αναγκάσει τη μητέρα του να τού παραδώσει τις κάρτες του ή να του πληρώσει την εκτιμώμενη αξία τους: δηλαδή 25.000 δολάρια.

enikos.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook