Έκανε 4 αποτυχημένες ληστείες μέσα σε λίγα λεπτά – Βίντεο με τον δράστη

έκανε-4-αποτυχημένες-ληστείες-μέσα-σε-λ-1611472

Με πλήρη αποτυχία στέφθηκαν οι προσπάθειες ενός Έλληνα κακοποιού να βγάλει χρήματα ληστεύοντας καταστήματα σε κεντρικό σημείο της Λάρισας το απόγευμα της Τρίτης, αφού όχι μόνο δεν κατάφερε να αρπάξει τις εισπράξεις, αλλά συνελήφθη κιόλας άμεσα από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ.!

Ο δράστης μπήκε αρχικά σε ένα σούπερ μάρκετ όπου απασχόλησε την ταμία, άρπαξε χρήματα από την ταμειακή μηχανή και αποπειράθηκε να διαφύγει. Ωστόσο, έγινε αντιληπτός από την υπάλληλο του καταστήματος που, με τη βοήθεια ενός πελάτη, του απέσπασε τα χρήματα και τρία μαχαίρια που είχε στο παντελόνι του. Παρ’ όλα αυτά, τους ξέφυγε και τράπηκε σε φυγή.

Δείτε παρακάτω το βίντεο:

Αμέσως μετά, φορώντας κουκούλα full face, εισέβαλε διαδοχικά σε ένα παντοπωλείο, ένα κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος και ένα σούπερ μάρκετ και απαίτησε με την απειλή μαχαιριού να του παραδώσουν τις εισπράξεις, αλλά και πάλι δεν κατάφερε να αρπάξει χρήματα. Οι καταστηματάρχες ειδοποίησαν την Αστυνομία και οι άνδρες της ΔΙ.ΑΣ. εντόπισαν τον επίδοξο ληστή σε κοντινό σημείο, όπουτον ακινητοποίησαν και τον συνέλαβαν.

Στην κατοχή του κακοποιού κατασχέθηκαν ένα μαχαίρι, ένα ψαλίδι, η κουκούλα και δυο ναρκωτικά χάπια. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα ληστείας κατ’ εξακολούθηση, απόπειρα κλοπής, οπλοκατοχή και κατοχή ναρκωτικών και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Λάρισας, ενώ η Ασφάλεια συνεχίζει την προανάκριση.

protothema.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook