Έκαναν την… «κηδεία» της Κοινωνικής Ασφάλισης στα Χανιά: Με φέρετρο κατέβηκαν στην απεργία | Photos

έκαναν-την-κηδεία-της-κοινωνικής-α-999806

Με μεγάλη συμμετοχή κόσμου πραγματοποιήθηκε και στα Χανιά, το απεργιακό συλλαλητήριο ενάντια στο νέο ασφαλιστικό νομοσχέδιο που έχει κατατεθεί και συζητείται στη Βουλή.

Οι συγκεντρωμένοι μάλιστα, κατέβασαν μέχρι και… φέρετρο στην κινητοποίηση, προσομοιάζοντας το με τον «θάνατο της κοινωνικής ασφάλισης», και την «κηδεία» που γίνεται με το παρόν νομοσχέδιο.

Μάλιστα όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες του zarpanews.gr, οι τέσσερις «νεκροθάφτες» που σήκωναν στους ώμους τους το φέρετρο, φορούσαν μάσκες με τα πρόσωπα και ταμπέλες με τα ονόματα των: Υπουργός Εργασίας Γιάννης Βρούτσης, πρώην Υπουργός Γιώργος Κατρούγκαλος, Πρόεδρος του ΣΕΒ Θεόδωρος Φεσσάς και Πρόεδρος της ΓΣΕΕ Γιάννης Παναγόπουλος.Στην απεργιακή κινητοποίηση που έχει προκηρύξει και η ΑΔΕΔΥ, συμμετείχαν το Εργατικό Κέντρο Χανίων, σύλλογοι και σωματεία εργαζομένων, και η ΕΛΜΕ ενώ κάλεσμα είχε απευθύνει και η Ενωτική Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Χανίων.

Μετά τη συγκέντρωση στην πλατεία της Δημοτικής Αγοράς, ακολούθησε πορεία στους κεντρικούς δρόμους των Χανίων.

zarpanews.gr

4 thoughts on “Έκαναν την… «κηδεία» της Κοινωνικής Ασφάλισης στα Χανιά: Με φέρετρο κατέβηκαν στην απεργία | Photos

  1. Άντε βρε γελοίοι όταν η προηγούμενη κυβέρνηση ψήφισε το νόμο Κατρούγκαλου δεν είδα να κάνετε καμία κηδεία.Α.Ξέχασα είναι σύντροφοι.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook