Έκαναν τα καφενεία τεκέδες και θα πληρώσουν – Δείτε τα πρόστιμα σε όλη την Κρήτη

έκαναν-τα-καφενεία-τεκέδες-και-θα-πληρ-1360137
φωτο αρχείου

Τρία καφενεία στην περιοχή του Ηρακλείου άφηναν τους πελάτες τους να καπνίζουν στον εσωτερικό χώρο. Αυτό διαπίστωσε η Ελληνική Αστυνομία σε ελέγχους που πραγματοποίησε την Τρίτη και επέβαλε 500 ευρώ πρόστιμο στους ιδιοκτήτες ενώ από 100 ευρώ θα πληρώσουν οι καπνιστές.

Η Ελληνική Αστυνομία, την Τρίτη 18 Ιανουαρίου, πραγματοποίησε στην Κρήτη 2.322 ελέγχους, από τους οποίους προέκυψαν παραβάσεις σε όλους τους νομούς.

Αναλυτικά:

Στα Χανιά, διαπιστώθηκαν έξι παραβάσεις για μη χρήση της μάσκας σε ένα επιβάτη λεωφορείου, σε τρεις πεζούς, σε έναν υπάλληλο καφέ και σε ένα πελάτη παντοπωλείου.

Στο Ρέθυμνο, καταγράφηκαν τέσσερις συνολικά παραβάσεις, οι δυο αφορούν στη χρήση της μάσκας σε πεζούς και η μια σε ένα υπάλληλο πρακτορείου ΟΠΑΠ ενώ μια ακόμη παράβαση αφορούσε στη μη ανάρτηση πινακίδας μέγιστης χωρητικότητας ατόμων σε καφετέρια.

Στο Ηράκλειο, εκτός από τα καφενεία που έλαβαν πρόστιμα για παραβάσεις που αφορούν στον αντικαπνιστικό νόμο, διαπιστώθηκαν και παραβάσεις σχετικά με την τήρηση των μέτρων για τον περιορισμό διάδοσης του κορονοϊού. Έτσι λοιπόν, εννέα πολίτες που κυκλοφορούσαν πεζοί, θα αναγκαστούν να πληρώσουν πρόστιμο γιατί δε φορούσαν τη μάσκα τους καθώς και ένας πελάτης πρακτορείου ΟΠΑΠ, για τον ίδιο λόγο.

Στο Λασίθι, καταγράφηκε μια παράβαση σε πεζό για μη χρήση της μάσκας.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook