Έκαναν σκόντο στον Ροκάκη… Το πρόστιμο που θα πληρώσει έπεσε στις 8.000 ευρώ

έκαναν-σκόντο-στον-ροκάκη-το-πρόστιμ-810570

Η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ γνωστοποίησε την απόφαση σχετικά με την τιμωρία του μεγαλοπαράγοντα και προέδρου του ΑΟΧ – Κισσαμικός Αντώνη Ροκάκη, ο oποίος τελικά καλείται να πληρώσει πρόστιμο 8.000 ευρώ.

Ο πρόεδρος του ΑΟΧ – Κισσαμικού είχε τιμωρηθεί από την Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ με το  ποσό των 26.000 ευρώ, δείτε ΕΔΩ, για την ανακοίνωση που ακολούθησε τον αγώνα Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό σε βάρος του διαιτητή Διαμαντοπούλου

Τελικά αυτό το πρόστιμο μειώνεται στις 8.000 ευρώ, 18.000 ευρώ λιγότερα από 26.000 που είχαν επιβληθεί αρχικά.

Η σχετική απόφαση από την Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ αναφέρει:

«Η Επιτροπή Εφέσεων, κατά την τελευταία της συνεδρίαση, έλαβε την ακόλουθη απόφαση.

Έφεση του Αντωνίου Ροκάκη, Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου της Ποδοσφαιρικής Ανώνυμης Εταιρίας Π.Γ.Σ. ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ κατά της υπ’ αριθμ. 14/2019 απόφασης της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΟ: ΔΕΧΕΤΑΙ τυπικά και κατ’ ουσίαν την έφεση. ΕΞΑΦΑΝΙΖΕΙ εν μέρει την εκκαλουμένη, κατά το μέρος της επιβληθείσας χρηματικής ποινής. ΚΡΑΤΕΙ και ΔΙΚΑΖΕΙ την υπόθεση. ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στον εκκαλούντα χρηματική ποινή οκτώ χιλιάδων (8.000) ευρώ».

Λεφτά υπάρχουν πρόεδρε, μα την επόμενη φορά να προσέχεις…

zarpanews.gr

3 thoughts on “Έκαναν σκόντο στον Ροκάκη… Το πρόστιμο που θα πληρώσει έπεσε στις 8.000 ευρώ

  1. το θεμα ειναι να μην καβαλισει κανεις το καλαμι. αμα το καβαλισει και νομιζει οτι ειναι ο Ναπολέων ο λογαριασμος οταν καταλαβει απο τα πραγματα οτι υπάρχει και η πραγματικοτητα περα απο την εικονα ειναι πολυ μεγαλυτερος απο τα 5 τα 8 η τα 28. μακαρι να βρει δυο τρεις σοβαρους συνεργατες να του εξηγησουν οτι στο εβεχ, στον αοκχ-αοχκ-χανια-κισσαμικος τα πραγματα δεν ειναι ετσι οπως τα περιμενε η οπως τον ειχαν παραμυθιασει. η φθορα ειναι ηδη μεγαλη και θα γινει μεγαλυτερη ημερα με την ημερα.
    οι εξαγωγες προεδρε που ελεγες οτι ησουν ειδικος προεκλογικα, πως πανε για τις χανιωτικες επιχειρησεις? αυξανονται?τελικα οι προηγουμενοι ολα τα εκαναν στραβα?
    η διαφορα απο τον πονηρο μεχρι το κορόιδο, μικρη οπως αποδεικνυεται.
    καλοφάγωτα.

  2. ΚΑΠΟΤΕ ΤΟ ΕΒΕΧ ΟΡΓΑΝΩΝΕ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ για εφαρμοσμένες διαδικασίες για άνοιγμα σε ξένες αγορές (Ευρώπη , Ασία, Λατινική Αμερική, Ηνωμένες Πολιτείες) καθώς και όλο το κύκλωμα ανάπτυξης. τωρα κανουν γιορτουλες για να κανουν σιγιες με τσικουδιες. κατάντια!
    θυμαμαι ενα εξαιρετικο σεμιναριο για τις εξαγωγες το 2015. τωρα με εσενα αντωνη βλεπουμε απλα τον αοκχ-αοχκ-χανια-κισσαμικο να κατρακυλα στη βαθμολογια. αυτες ειναι οι εξαγωγες μας?οι καταγελαστες ανακοινωσεις.και τα τσικουδακια?
    δες την εικονα σου περα απο τους δυο τρεις κολλητους. ρωτα και ανθρωπους παραπερα να σου πουν.

  3. proedrara h fimi sou exei ftasei mexri th norvigia edo.

    edo pou ftanoun kai ta xaniotika proionta meta tin eklogi sou.

    oraio ksenodoxeio to avra proedre. synexei ekei phgaineis.anikei se kapoio filo h einai diko sou?

    steile kai kana bakaliaro apo …..to Kolymvari …..kai se emas proedre! kai na ntynesai kala ta vradia mexri Marta pou zestenei o kairos sto Crete!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook