Εισβολή στο Καπιτώλιο: Βίντεο του FBI δείχνει ύποπτο να τοποθετεί βόμβες

εισβολή-στο-καπιτώλιο-βίντεο-του-fbi-δεί-1189387

Η ομοσπονδιακή αστυνομία (FBI) εντείνει τις έρευνές της για τον ύποπτο ο οποίος στις 5 Ιανουαρίου τοποθέτησε εκρηκτικούς μηχανισμούς κοντά στα γραφεία των Επιτροπών του Δημοκρατικού και του Ρεπουμπλικανικού κόμματος στην Ουάσινγκτον.

Σήμερα, το FBI έδωσε στη δημοσιότητα ένα νέο βίντεο του υπόπτου και κάλεσε τους πολίτες να το παρακολουθήσουν και να δώσουν στις αρχές οποιαδήποτε πληροφορία έχουν που θα μπορούσε να οδηγήσει στη σύλληψη αυτού του προσώπου.

Μετά την τρομακτική έφοδο στο Καπιτώλιο, που στιγμάτισε τη Δημοκρατία των ΗΠΑ, αποκαλύφθηκε από το FBI ότι επίδοξος βομβιστής τοποθέτησε εκρηκτικά στα γραφεία των Εθνικών Επιτροπών του Δημοκρατικού και του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος, κοντά στο Καπιτώλιο, την παραμονή της ημέρας των επεισοδίων.

Όπως έγινε γνωστό, ο ύποπτος τοποθέτησε μέσα σε μία ώρα τα εκρηκτικά, συγκεκριμένα από τις 19:30 ως τις 20:30.

Παρόλο που οι βόμβες βρέθηκαν την επόμενη μέρα πριν από την έκρηξη, οι δυνάμεις επιβολής του νόμου δήλωσαν ότι θα μπορούσαν να είχαν εκραγεί εκτός του κτηρίου.

Η ανταμοιβή για τις πληροφορίες που θα οδήγησαν στη σύλληψη και την καταδίκη του βομβιστή αυξάνεται στα 100.000$, σύμφωνα με το FBI.

protothema.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook