Εισβολή στο Εφετείο: Τι υποστηρίζει ο πρώην παίκτης reality – Τα κινητά και η μυστική ατζέντα

εισβολή-στο-εφετείο-τι-υποστηρίζει-ο-π-1510041

«Έχω μετανιώσει από την πρώτη στιγμή. Είμαι χρόνιος χρήστης ναρκωτικών ουσιών και αυτό που ζητάω είναι η βοήθεια. Παρέδωσα τα πάντα για να λυτρωθώ και να σώσω την οικογένειά μου και τον εαυτό μου.

Είμαι πατέρας δύο μικρών παιδιών και τα σκέφτομαι συνέχεια. Τα χρήματα δεν προέρχονται από διακίνηση ναρκωτικών, θέλω να αλλάξω τα πάντα στη ζωή μου…». Το μήνυμα αυτό στέλνει από το ψυχιατρείο των φυλακών Κορυδαλλού ο πρώην παίκτης μουσικού ριάλιτι Βασίλης Γοργολίτσας, μετά την επεισοδιακή εισβολή του στο Εφετείο πριν από λίγες ημέρες, «φορτωμένος» με 1,5 εκατ. ευρώ και όλων των ειδών τις ναρκωτικές ουσίες…

Ο 34χρονος επιμένει να δηλώνει «πολυτοξικομανής» στον δικηγόρο του Αλέξανδρο Παπαϊωαννίδη, που τον επισκέφθηκε, ο οποίος και κατέθεσε αίτημα στον ανακριτή προκειμένου να διενεργηθεί ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη στον κατηγορούμενο. Ωστόσο, ο πρώην παίκτης ριάλιτι μέχρι στιγμής δεν απάντησε στις ανακριτικές και αστυνομικές Αρχές στο βασικό ερώτημα από ποια ακριβώς «πηγή» προέρχεται το 1,5 εκατ. ευρώ που βρέθηκε σε τσαλακωμένα χαρτονομίσματα των 5, 10, 20 και 50 ευρώ σε σχήμα «ρολού» που μετέφερε στο λευκό Nissan Juke, ιδιοκτησίας της συζύγου του.

«Χωρίσαμε πριν από 20 ημέρες»

Η σύζυγός του, που κατέθεσε στις αστυνομικές Αρχές, αποκάλυψε και μία ακόμα διάσταση της υπόθεσης: «Είμαι πρώην σύντροφος του Γοργολίτσα Βασιλείου. Διαμέναμε μαζί επί πέντε έτη, μέχρι και πριν από 20 ημέρες, οπότε και χωρίσαμε. Πήρα τα παιδιά μας και πήγαμε στη μητέρα μου. Το αυτοκίνητο τύπου Nissan είναι μεν στο όνομά μου, όμως ο πραγματικός ιδιοκτήτης είναι ο Γοργολίτσας Βασίλειος, ο οποίος το χρησιμοποιεί αποκλειστικά από τότε που το αγοράσαμε. Εγώ έχω άλλο αυτοκίνητο. Οσον αφορά τα ναρκωτικά και τα χρήματα που κατείχε, εγώ δεν έχω καμία σχέση με αυτά και ούτε γνώριζα τις δραστηριότητές του όσο μέναμε μαζί», υποστήριξε η σύζυγός του.

Η μυστική ατζέντα

Όταν οι αστυνομικοί πήραν στα χέρια τους τον σάκο με τα ευρώ και τα δολάρια, χρειάστηκαν περισσότερες από 10 ώρες προκειμένου να μετρήσουν το συνολικό ποσό των 1.513.555 ευρώ και των 336 δολαρίων ΗΠΑ., ενώ, κάθε φορά που ζητούσαν από τον 34χρονο να τους αποκαλύψει την πηγή των χρημάτων, εκείνος κρατούσε το στόμα του κλειστό. Ο 34χρονος δεν ήταν άγνωστος στη Δίωξη Ναρκωτικών, καθώς είχε εντοπιστεί να πραγματοποιεί συναντήσεις με Αλβανούς που είχαν μπει στο στόχαστρο των Αρχών για εμπόριο ναρκωτικών και οι οποίοι λίγο αργότερα συνελήφθησαν.

Μέχρι πρότινος, όμως, για τον ίδιο δεν είχε προκύψει κάτι το ιδιαίτερο. Ωστόσο, η επικρατέστερη εκδοχή είναι ο 34χρονος παίκτης ριάλιτι να λειτουργούσε ως «τραπεζίτης» των εμπόρων ναρκωτικών, που του εμπιστεύονταν τα χρήματα από τις πωλήσεις της κοκαΐνης, της κάνναβης και των χαπιών ecstasy, χωρίς να γνωρίζουν την πραγματική ψυχολογική του κατάσταση. Πάντως, οι Αρχές έχουν στα χέρια τους ένα «κρυφό χαρτί», που πιθανότατα θα τις οδηγήσει στη λύση του μυστηρίου του 1,5 εκατ. ευρώ. Και αυτό δεν είναι άλλο από τα τέσσερα κινητά τηλέφωνα που βρέθηκαν στο αυτοκίνητο του 34χρονου όταν αυτός εισέβαλε στο Εφετείο, καλώντας τους αστυνομικούς να τον συλλάβουν.

Σύμφωνα με πληροφορίες της «R», στα κινητά τηλέφωνα βρίσκονται συνομιλίες, τηλεφωνικοί κατάλογοι με δεκάδες πρόσωπα και επίμαχα μηνύματα, στοιχεία που οι αστυνομικοί ελπίζουν ότι θα τους οδηγήσουν σε άγνωστα μονοπάτια. Στο απολογητικό του υπόμνημα ο Β. Γοργολίτσας είχε ζητήσει να μην προφυλακιστεί, κάτι που δεν έγινε δεκτό.

enikos.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook