Εισέβαλε με αναπηρικό αμαξίδιο σε κοσμηματοπωλείο κρατώντας το όπλο με τις πατούσες του! | Video

εισέβαλε-με-αναπηρικό-αμαξίδιο-σε-κοσ-1048206

Aντιμέτωπος με απόπειρα ληστείας είναι ένας 19χρονος άνδρας με κινητικά προβλήματα καθώς εισέβαλε σε κοσμηματοπωλείο με στόχο να κλέψει τα χρήματα στην ταμειακή μηχανή.

Ο 19χρονος δράστης δεν μπορεί να κινήσει τα χέρια και έτσι έφερε το όπλο του στις πατούσες απειλώντας με αυτό τον υπάλληλο του κοσμηματοπωλείου, στον οποίο έδωσε ένα σημείωμα στο οποίο του ζητούσε να μείνει ήρεμος και να του παραδώσει όσα χρήματα είχε το ταμείο, σύμφωνα με τα Μέσα της Βραζιλίας. Το ασυνήθιστο περιστατικό συνέβη σε κοσμηματοπωλείο στη βραζιλιάνικη πόλη Κανέλα τη Δευτέρα.

Οι κάμερες ασφαλείας κατέγραψαν τον άνδρα που εισέβαλε στο κοσμηματοπωλείο με αναπηρικό αμαξίδιο φορώντας χειρουργική μάσκα και προσπαθώντας να πραγματοποιήσει τη ληστεία του. Επειδή ο δράστης είναι και κωφάλαλος έδωσε το γραπτό μήνυμα στον ταμία αλλά εκείνος πίστεψε ότι ήταν ένα είδος φάρσας και τον αγνόησε. Τότε προέβαλε όπλο για να αποδείξει ότι δεν αστειευόταν, Καθώς τα χέρια του δεν κινούνται κράτησε το όπλο ανάμεσα στις πατούσες του.

Η απόπειρα ληστείας πάντως δεν πήγε και πολύ καλά καθώς σύντομα η αστυνομία έσπευσε στο σημείο και συνέλαβε τον ύποπτο που δεν κατάφερε να απομακρυνθεί. Πέρα από το όπλο που τελικά αποδείχθηκε ότι ήταν ένα πλαστικό παιχνίδι, ο άνδρας έφερε στο αμαξίδιό του και ένα κουζινομάχαιρο. Αφέθηκε ελεύθερος λίγο μετά τη σύλληψή του καθώς οι Αρχές θεώρησαν απίθανο να αποτελεί απειλή να διαφύγει δεδομένης της κατάστασής του.

enikos.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook