Είσαι Ταύρος; Αυτά είναι τα προγράμματα γυμναστικής που δεν θα βαρεθείς ποτέ

είσαι-ταύρος-αυτά-είναι-τα-προγράμματ-1222336

Όχι πως θέλουμε να αδικήσουμε τα υπόλοιπα ζώδια αλλά είναι αλήθεια πως αν είσαι Ταύρος είσαι από τα ζώδια που λατρεύουν τον προγραμματισμό. Αυτό σε κάνει να βαδίζεις με σταθερά βήματα, σε κάθε τι που αποφασίζεις να ασχοληθείς και η γυμναστική είναι μέσα σε αυτά.

Όταν βάλεις έναν στόχο στο μυαλό σου θέλεις οπωσδήποτε να τον κατακτήσεις και να περάσεις στην «επόμενη φάση», να θέσεις δηλαδή έναν υψηλότερο στόχο. Η γυμναστική είναι το φόρτε σου, αρκεί βέβαια να βρεις το σωστό κίνητρο, αλλά και το σωστό πρόγραμμα που θα σε κάνει να νιώθεις καλά, άλλωστε δεν είναι όλα τα είδη γυμναστικής για όλους.

Το πρόγραμμα που θα επιλέξεις, για να μην το αφήσεις στη μέση, θα πρέπει να σε εμπνέει! Ένα είδος γυμναστικής που σίγουρα θα αγαπήσεις είναι το CrossFit. Η γυμναστική αυτή δεν είναι εύκολη και για αυτό θα σε εξιτάρει. Οι ασκήσεις του CrossFit θα σε κάνουν να πεισμώσεις και κάθε μέρα θα θέλεις να εξελίσσεσαι!

Από την άλλη, η Yoga είναι ένας τρόπος γυμναστικής που δεν θα προτιμούσες σαν Ταύρος. Θέλεις δυναμικά προγράμματα και σίγουρα η yoga θα σε κάνει να βαρεθείς στο πρώτο κιόλας μόλις λεπτό.

teen.queen.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook