Είσαι single; Πώς θα την παλέψεις στις γιορτές

είσαι-single-πώς-θα-την-παλέψεις-στις-γιορτέ-1344678

Βρισκόμαστε κυριολεκτικά μια ανάσα πριν τα Χριστούγεννα και το τέλος ενός πολύ δύσκολου έτους. Η εορταστική περίοδος αποτελεί ανάσα ξεγνοιασιάς για όλους μας, πόσο μάλλον για τα ερωτευμένα ζευγάρια που ζουν στο έπακρο τον έρωτά τους στην στολισμένη πόλη.

Όσοι ανήκουν στο club των δεσμευμένων έχουν ήδη κανονίσει μια μικρή απόδραση με τον σύντροφό τους όπου θα χαλαρώσουν και θα έρθουν πιο κοντά. Τι γίνεται όμως με τους single;

Όπως φαντάζεσαι είμαστε αρκετοί και ναι, ίσως είμαστε και περισσότεροι από αυτούς που βρίσκονται σε σχέση. Δεν υπάρχει ειλικρινά κανένας λόγος να μελαγχολείς που είσαι μόνη την περίοδο των εορτών αφού υπάρχουν αμέτρητοι τρόποι (και λόγοι!) για να περάσεις καλά με τα αγαπημένα σου πρόσωπα.

#1 Είσαι ελεύθερη; Ας πιούμε σε αυτό

Βγες έξω με τις φίλες σου, πιες τα cocktails σου και χόρεψε σαν να μην υπάρχει αύριο. Το φλερτ είναι μέσα στο πρόγραμμα γι’ αυτό φρόντισε να κλέψεις τις εντυπώσεις με τα εορταστικά σου οutfits.

#2 Κανόνισε ένα ταξίδι με φίλες

via GIPHY

Ιδανικά στο εξωτερικό, για να αλλάξετε παραστάσεις, να βγάλετε αμέτρητες φωτογραφίες και να απολαύσετε τα ψώνια σας. Αν ωστόσο αυτό δεν είναι εφικτό, επισκεφθείτε έναν κοντινό προορισμό που αρέσει σε όλες και χαρείτε τις διακοπές σας στο maximum.

#3 Ξόδεψε το δώρο (ή τον μισθό) σου για προσωπικές ανάγκες

Κλείσε ραντεβού για εκείνο το μασάζ που τόσο καιρό ήθελες, αγόρασε ρούχα, παπούτσια, εσώρουχα, δώρα ή οτιδήποτε άλλο σου αρέσει και σου λείπει. Είμαι βέβαιη ότι θα το ευχαριστηθείς πολύ και θα δεις ανανεωμένο τον εαυτό σου.

#4 Κάνε fun δραστηριότητες

Δες φίλες που είχες καιρό να συναντήσεις, κάνε ανέμελες βόλτες στην πρωτεύουσα ή επισκέψου μέρη στα οποία ήθελες εδώ και αρκετό καιρό να πας αλλά δεν προλάβαινες λόγω φόρτου εργασίας.

#5 Πάτα pause

Σε όλα! Αυτό σημαίνει ότι είναι ευκαιρία να κλείσεις για λίγο το κινητό και το laptop, να κοιμηθείς χωρίς το άγχος του πρωινού ξυπνήματος και να γεμίσεις τις μπαταρίες σου για τη νέα χρονιά.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook