Ειρήνη Μελισσαροπούλου: Το μοντέλο που έζησε την περιπέτεια στο Χονγκ Κονγκ, φρουρός στη Μόρια

ειρήνη-μελισσαροπούλου-το-μοντέλο-πο-1104453

Αλλαγή σελίδας για την Ειρήνη Μελισσαροπούλου, μετά την ομόφωνη αθωωτική απόφαση του δικαστηρίου του Χονγκ Κoνγκ και την επιστροφή της στην Ελλάδα.

Το 22χρονο μοντέλο, όπως είχε αποκαλύψει το protothema.gr, έδωσε εξετάσεις και πέρασε στην Ελληνική Αστυνομία για να τοποθετηθεί τελικά στην Αστυνομική Διεύθυνση Λέσβου.

Σήμερα δε, βρέθηκε στη πρωτη γραμμή μαζί με τους συναδέλφους της έχοντας αναλάβει να ελέγχουν μια από τις οδικές αρτηρίες σε πολύ κοντινή απόσταση από το κατεστραμμενο ΚΥΤ. Η εντολή που είχαν λάβει από τους ανώτερους τους ήταν να μην αφήσουν να πλησιάσουν προς το σημείο όπου ήταν στημένο το μπλόκο των κατοίκων της Μόριας, ούτε πολίτες αλλά ούτε μετανάστες υπό το φόβο των επεισοδίων.

Η Ειρήνη Μελισσαροπούλου είχε βιώσει μια περιπέτεια που είχε μετατρέψει τη ζωή της σε αληθινό εφιάλτη. Ηταν Νοέμβριος του 2017, όταν συνελήφθη στο αεροδρόμιο του Χονγκ Κονγκ γιατί στην τσάντα της βρέθηκαν 2,5 κιλά κοκαΐνης. Η ίδια από την πρώτη στιγμή φώναζε πως δεν είχε ιδέα για την ύπαρξη των ναρκωτικών, κάτι που τελικά αποδείχτηκε στο δικαστήριο.

Η Ειρήνη αθωώθηκε και μαζί με τον δικηγόρο της, Σάκη Κεχαγιόγλου, και τους γονείς της επέστρεψαν στην Ελλάδα, αφήνοντας πίσω τους τον εφιάλτη που έζησε στις κινεζικές φυλακές.

«Αυτό που περιμένουμε είναι η διαταγή του αρχηγείου για την τοποθέτησή της. Ελπίζουμε ότι θα είναι στην Αστυνομική Διεύθυνση Λέσβου, για να βρίσκεται κοντά μας» είχε πει στο protothema.gr ο πατέρας της Ειρήνης, ο οποίος είναι και ο ίδιος αστυνομικός και υπηρετεί στη Λέσβο, κ. Γιώργος Μελισσαροπούλου και τελικά η επιθυμία του έγινε πραγματικότητα.

protothema.gr

One thought on “Ειρήνη Μελισσαροπούλου: Το μοντέλο που έζησε την περιπέτεια στο Χονγκ Κονγκ, φρουρός στη Μόρια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook