Είπε στους γονείς της ότι πάει στη Disney αλλά ταξίδεψε για να παντρευτεί Αμερικανό θανατοποινίτη

είπε-στους-γονείς-της-ότι-πάει-στη-disney-αλλ-1431502

Μια 26χρονη Βρετανίδα έφυγε από το Οξφορντσάιρ της Αγγλίας λέγοντας στους γονείς της ότι θα ταξιδέψει με προορισμό την Disney World. Ωστόσο, δεν τους είπε την αλήθεια, καθώς στην πραγματικότητα βρέθηκε στην Αριζόνα των ΗΠΑ για να παντρευτεί έναν θανατοποινίτη.

Η γνωριμία της 26χρονης με τον 35χρονο έγινε μέσω αλληλογραφίας. Στα γράμματα ο θανατοποινίτης ανέφερε ότι ήταν πολύ πιστός στους φίλους τους και πως ήταν πλακατζής που έψαχνε κάποια με αίσθηση του χιούμορ, η οποία χαίρεται την ζωή.

Ο 35χρονος καταδικάστηκε το 2010 για τις δολοφονίες ενός άνδρα και μίας γυναίκας κατά τη διάρκεια ληστείας. Ο ίδιος είχε δηλώσει ένοχος και καταδικάστηκε σε θάνατο.

Όταν έφτασε στις ΗΠΑ, η 26χρονη ανέβασε αρχικά φωτογραφίες απ’ όλα τα αξιοθέατα. Όμως στη συνέχεια σόκαρε την οικογένειά της ανεβάζοντας φωτογραφίες από την ημέρα του γάμου της.

Στις 14 Απριλίου ανήρτησε μια φωτογραφία της, με ένα μακρύ μαύρο φόρεμα, στην αγκαλιά του αγαπημένου της, ο οποίος φορούσε την πορτοκαλί φόρμα της φυλακής. Ο γάμος έγινε στην πολιτειακή φυλακή της Αριζόνα και στην τούρτα υπήρχε μια ευχή που έγραφε: «Μέχρι να μας χωρίσει ο θάνατος».

plus.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook