Είναι οριστικό: Πότε βγαίνει στον αέρα το νέο MEGA

είναι-οριστικό-πότε-βγαίνει-στον-αέρα-937411

Ο νέος καναλάρχης και οι ιθύνοντες αποφάσισαν να βγάλουν στον αέρα το νέο MEGA την πρώτη Δευτέρα του Φεβρουαρίου

Στην τελική ευθεία έχουν μπει οι ιθύνοντες και οι εργαζόμενοι του νέου MEGA, καθώς σήμερα ελήφθη η απόφαση και η πρεμιέρα θα γίνει τη Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου. Πέτρος Μπούτος, Σταμάτης Μαλέλης και τα υπόλοιπα στελέχη, πάντα με τη συναίνεση του καναλάρχη πλέον Βαγγέλη Μαρινάκη, έκριναν ότι όλα θα είναι έτοιμα στις αρχές του επόμενου μήνα.

Τις προσεχείς ημέρες, σύμφωνα με το Reader.gr θα δοθούν περισσότερες πληροφορίες για το νέο πρόγραμμα, που αρχικά θα έχει το στίγμα της ενημέρωσης και φυσικά της μυθοπλασίας. Άλλωστε, οι σειρές του πάλαι πότε μεγάλου καναλιού αποτελούν το καλύτερο και πιο δυνατό όπλο του νέου αυτού εγχειρήματος.

H πρωινή ζώνη

Η μία εκπομπή μετά την άλλη αρχίζουν να δρομολογούνται, με το πρωινό μαγκαζίνο να κρύβει πολλές εκπλήξεις. Την παρουσίασή του θα αναλάβουν ο Ντίνος Σιωμόπουλος και ο Νίκος Φιλιππίδης, ενώ είναι πολύ πιθανό να τους πλαισιώσει και η Μπάγια Αντωνοπούλου. Ρόλο σχολιαστή αναμένεται να έχει ο δημοσιογράφος Νίκος Φελέκης, ενώ έχουν ακουστεί και τα ονόματα του Γιώργου Παπαχρήστου και του Γιάννη Πρετεντέρη, του οποίου η εκπομπή πάει για Σεπτέμβριο.

Οι σίγουρες εκπομπές του νέου MEGA

Με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, Ράνια Τζίμα και Δώρα Αναγνωστοπούλου θα αναλάβουν το κεντρικό δελτίο ειδήσεων, το Σαββατοκύριακο και τις καθημερινές αντίστοιχα, μετατρέποντας την ενημέρωση σε γυναικεία υπόθεση. Στο δυναμικό του νέου MEGA έχει προστεθεί και ο Νίκος Ευαγγελάτος, ένας από τους πλέον καταξιωμένους δημοσιογράφους της γενιάς του, που θα παρουσιάζει καθημερινή πολιτική εκπομπή η οποία θα δίνει το lead in στο δελτίο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook