Είναι οριστικό: Αυτή την ημερομηνία ανοίγουν τα σχολεία

είναι-οριστικό-αυτή-την-ημερομηνία-αν-1095239

Ο κύβος ερρίφθη. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, μετά από απόφαση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη και θερμή εισήγηση των λοιμωξιολόγων, τα σχολεία οριστικά θα ανοίξουν μία εβδομάδα αργότερα από ότι είχε ανακοινωθεί και συγκεκριμένα την Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου. Αυτή την απόφαση αναμένεται να ανακοινώσει αύριο η υπουργός Παιδείας. Νίκη Κεραμέως

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα σχολεία σε όλη τη χώρα θα ανοίξουν στις 14 Σεπτεμβρίου, μέρα Δευτέρα μετά και την εισήγηση των λοιμωξιολόγων. Όπως έχει ήδη ανακοινωθεί, σε όλους τους μαθητές θα χορηγηθούν δωρεάν τρεις υφασμάτινες μάσκες ως μέτρο προστασίας ενάντια στον κορονοϊό.

Επιπλέον, όπως ανακοίνωσε σήμερα ο υπουργός Εσωτερικών Τάκης Θεοδωρικάκος μάσκες θα δοθούν δωρεάν μάσκες σε όλους τους μαθητές, συμπεριλαμβάνων και των μαθητών των ιδιωτικών σχολείων Όπως τόνισε ο υπουργός, μιλάμε για ένα δημόσιο αγαθό, το οποίο είναι υγεία.

Παράλληλα, σύμφωνα με πληροφορίες, αύριο κατά τις ανακοινώσεις για την έναρξη της σχολικής χρονιάς θα γίνουν συστάσεις προς όλους τους γονείς και τους μαθητές να επιστρέψουν νωρίτερα από τις διακοπές τους, ώστε να βρίσκονται στο σπίτι τους τουλάχιστον ένα δεκαήμερο πριν από το πρώτο κουδούνι στα σχολεία.

Πηγή: dikaiologitika.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook