«Είναι άδικο να την πληρώσω εγώ» – Τι απαντά ο ιδιοκτήτης του πιτ μπουλ που καταγγέλλεται ότι το βάζει να σκοτώνει γάτες

είναι-άδικο-να-την-πληρώσω-εγώ-τι-α-1682634

Στις καταγγελίες που τον θέλουν να κυκλοφορεί με τον σκύλο του και να τον αφήνει να σκοτώσει γάτες απαντά ο ιδιοκτήτης του πιτ μπουλ (δείτε ΕΔΩ). Σύμφωνα με όσα αναφέρουν μαρτυρίες, ο συγκεκριμένος άνδρας κυκλοφορεί με τον σκύλο του σε πάρκα στον Βύρωνα και του δίνει το σύνθημα για να σκοτώσει απροκάλυπτα την πρώτη γάτα που θα βρει, μπροστά στα μάτια όλων.

«Για πάμε να δούμε λίγο τον σκύλο τον εκτελεστή Μάρλεϊ. Τι λένε για εσένα αντράκο μου; Που είσαι τόσο κούκλος και όμορφος και χαμογελάς κιόλας;» ακούγεται να λέει ο ιδιοκτήτης του σκύλου σε βίντεο που απεικονίζεται το πιτ μπουλ.

Σύμφωνα με κατοίκους του Βύρωνα, ο 27χρονος την περασμένη εβδομάδα είχε βγάλει βόλτα τον σκύλο του στο πάρκο της Ανάληψης και μπροστά στα μάτια δεκάδων παιδιών και περαστικών, ο σκύλος του κατακρεούργησε μία αδέσποτη γάτα. Ο ιδιοκτήτης του πιτ μπουλ, δίνει την δική του εκδοχή.

Τι απαντά ο ιδιοκτήτης του σκύλου

«Είπαν ότι βάζω τον σκύλο μου και σκοτώνει τις γάτες και χαίρομαι με αυτό, ότι τις κρεμάω στα δέντρα. Είναι άδικο να την πληρώσω εγώ, να βρούμε αυτόν που το κάνει όλοι μαζί», δήλωσε ο ίδιος στο Mega.

«Μου πετάχτηκε μία γάτα εκεί που ήταν οι θάμνοι στο πάρκο και αυτή η κυρία που δέχτηκε επίθεση και λέει ότι είναι δική της η γάτα με έβγαλε φωτογραφία, την ανέβασε στο Facebook και από εκεί ξεκίνησε όλο. Με γάτες είχα 2-3 περιστατικά όπως και αυτό. Όπως όλοι μας που έχουμε μεγάλα σκυλιά έχουμε τέτοια περιστατικά», αναφέρει ο ιδιοκτήτης του πιτ μπουλ.

Οι περιγραφές των ανθρώπων που ήταν μπροστά σε περιστατικά και είδαν ένα πιτ μπουλ να κατασπαράζει γάτες παρουσία του αφεντικού του περιγράφουν έναν άντρα που κρατούσε τον σκύλο του με διπλό σκοινί για να αφήνει την μία άκρη και το κατοικίδιό του να ελευθερώνεται εύκολα όταν δει μπροστά του γάτα και να επιτίθεται.

Ο 27χρονος απαντάει: «Κάτι άκουσα για ένα διπλό σκοινί, το έχω για περισσότερη ασφάλεια γιατί είναι πολύ δυνατός και θέλω να έχω την ασφάλεια ότι δεν θα μου φύγει».

Και συνεχίζει ο καταγγέλλων: «Υπάρχουν άτομα τα οποία μου έχουν αποστείλει προσωπικά μηνύματα στα οποία εξιστορούν περιστατικά στα οποία τα ίδια τα άτομα αυτά που έχουν αποστείλει σε εμένα τα προσωπικά μηνύματα ήταν παρόντα σε περιστατικά πρωτοφανούς, βάρβαρης, στυγνής, απάνθρωπης κακοποίησης και δολοφονίας αδέσποτων γατιών».

Ο ίδιος θεωρεί πως έχει πέσει θύμα πλεκτάνης και πως ο σκύλος του έχει εντοπίσει γάτες που ήταν ήδη νεκρές χωρίς να τις έχει σκοτώσει εκείνος.

Με τον ιδιοκτήτη του πιτ μπουλ να λέει: «Όταν ξεκίνησα και πήγαινα τον σκύλο μου βόλτα στο πάρκο Καισαριανής στο σκοπευτήριο ένα βράδυ ήταν αργά που είχα τελειώσει από τη δουλειά, είχε μυριστεί ο σκύλος μου και έπεσε κάτω και τριβόταν. Με πήρε μία άσχημη μυρωδιά και κατάλαβα ότι ήταν κάτι ψόφιο και ανάβω τον φακό και βλέπω μία λιωμένη γάτα. Τραβάω τον σκύλο μου, συνεχίζω την βόλτα μου και βρίσκω και άλλη γάτα ψόφια».

Από την άλλη ο καταγγέλλων είπε: «Κανένας άνθρωπος δεν είναι σε τέτοιο βαθμό διεστραμμένος ώστε στα πλαίσια μίας διευρυμένης συνωμοσίας να βρεθούν δεκάδες άνθρωποι να κατηγορούν κάποιον για φρικτές, κτηνώδεις και μη συνάδουσες με την ανθρώπινη φύση συμπεριφορές».

Δηλώνει φιλόζωος

Όσο κάτοικοι του Βύρωνα και της Καισαριανής ισχυρίζονται πως ο 27χρονος εκπαιδεύει τον σκύλο του αποκλειστικά και μόνο για να σκοτώνει γάτες, ο ιδιοκτήτης του πιτ μπουλ λέει πως του έχει μάθει να συμβιώνει αρμονικά με αυτές.

«Με τις γάτες όταν ήταν μικρότερος ήταν λίγο πιο εξαγριωμένος. Όσο μεγαλώνει έχει ηρεμήσει, δηλαδή τώρα μπορεί να περάσει γάτα και να μην δώσει καμία σημασία. Τον έχω εκπαιδεύσει για να ηρεμήσει. Είναι πολύ προστατευτικό σκυλί, πολύ καλός με τον κόσμο. Είναι πολύ φιλικός», σημείωσε.

Με κάθε ευκαιρία δήλωνε φιλόζωος, ακόμα και όταν πήρε μέρος πριν από ένα χρόνο σε ριάλιτι μαγειρικής.

«Στον ελεύθερό μου χρόνο πρώτον και κυριότερον βγάζω τον σκύλο μου βόλτα τον Μάρλεϊ. Έχω μεγαλώσει με πολλά ζώα από μικρό παιδί, έχουν ζώα οι γονείς μου και τον πήρα που τον βρήκα αδέσποτο και προσπαθώ να τον εκπαιδεύω ακόμα και σήμερα», δήλωσε ο ιδιοκτήτης του πιτ μπουλ.

«Τον πρώτο καιρό που είχα πάει στην Καισαριανή έβρισκα ψόφιες γάτες. Η κυρία που με είδε στο πάρκο Ανάληψης έχει δίκιο για το περιστατικό», σχολίασε αρχικά.

Και περιέγραψε σχετικά με το εν λόγω περιστατικό: «Όταν πήγα στο πάρκο ακούω την κυρία να μου φωνάζει και να μου λέει ότι εσύ είσαι που πνίγει τις γάτες με το πιτ μπουλ κι αφαιρέθηκα, και γύρισε το σκυλί μου κι άρπαξε την γάτα και πέθανε. Δεν μου άρεσε κι εμένα αυτό που έγινε. Να δεχθώ τις συνέπειες για αυτό που έχει γίνει».

Ο ίδιος συμπλήρωσε: «Ήταν μία άτυχη στιγμή. Ο κόσμος όταν βλέπει μεγαλόσωμο σκυλί φοβάται και για αυτό έχω διπλό λουρί. Την γάτα που σκότωσε ο σκύλος μου την πήρα και την πήγα στο κάδο. Στα 5 – 10 μέτρα ήταν ένα ζευγάρι που προσπάθησε να με βοηθήσει, αλλά φοβήθηκαν γιατί ήταν εξαγριωμένος ο σκύλος».

ethnos.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook