Έιμι Γουάινχαουζ: Ετοιμάζεται νέο ντοκιμαντέρ για τα 10 χρόνια από τον θάνατό της

έιμι-γουάινχαουζ-ετοιμάζεται-νέο-ντο-1203683

Η Amy Winehouse πέθανε στις 23 Ιουλίου 2011, σε ηλικία μόλις 27 ετών. Η βραβευμένη με Oscar τραγουδίστρια και συνθέτρια, η βασίλισσα της soul μουσικής, βρέθηκε νεκρή στο διαμέρισμά της στο Λονδίνο, με σκορπισμένα μπουκάλια βότκας γύρω της και την τηλεόραση να παίζει αποσπάσματα από εμφανίσεις της. Η μουσική βιομηχανία έχασε ένα πραγματικό ταλέντο, από υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ.

Δέκα χρόνια μετά, ένα νέο ντοκιμαντέρ με τίτλο ‘Amy Winehouse: 10 Years On’ θα κυκλοφορήσει τον επερχόμενο Ιούλιο από το BBC, ως φόρος τιμής για τα δέκα χρόνια από τον θάνατό της. Σε αυτό θα παρουσιαστεί ένα προσωπικό αρχείο της Amy που δεν έχει δει ποτέ το φως της δημοσιότητας, με την αφήγηση της μητέρας της, Janis Winehouse, φωτογραφίες και βίντεο του BBC και συνεντεύξεις με τους φίλους και την οικογένειά της.

Η Janis θα μοιραστεί την ιστορία της αδικοχαμένης κόρης της, καθώς η ασθένεια με την οποία διαγνώστηκε το 2003 απειλεί να της αφαιρέσει τις αναμνήσεις της για την Amy, ανέφερε το BBC. Μάλιστα, στο βιβλίο που η ίδια έχει γράψει με τίτλο ‘Loving Amy: A Mother’s Story’, αναφέρει χαρακτηριστικά: “Ανησυχώ για την ημέρα που η Amy σταματά να είναι ζωντανή στο κεφάλι μου και στην καρδιά μου. Δεν θέλω εκείνη την ημέρα να έρθει ποτέ”.

“Δεν αισθάνομαι ότι ο κόσμος ήξερε την αληθινή Amy, αυτή που μεγάλωσα εγώ και ανυπομονώ για την ευκαιρία να προσφέρω μια κατανόηση των ριζών της και μια βαθύτερη εικόνα για την πραγματική Amy”, δήλωσε για το ντοκιμαντέρ.

marieclaire.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook