Εικόνες-σοκ σε νοσοκομείο: Κατέρρευσε η οροφή στους κοιτώνες των παθολόγων

εικόνες-σοκ-σε-νοσοκομείο-κατέρρευσε-1660417

Ντροπιαστικές και ταυτόχρονα σοκαριστικές είναι οι φωτογραφίες που δημοσιεύει το documentonews.gr από το νοσοκομείο Ελπίς στις οποίες όπως φαίνεται έχει καταρρεύσει η οροφή στους κοιτώνες των παθολόγων.

Στις φωτογραφίες φαίνεται ότι η καταστροφή είναι ολοσχερής ενώ από τύχη δεν θρηνήσαμε θύματα καθώς οι γιατροί εκείνη την ώρα δεν βρίσκονταν στο θάλαμο αλλά στα Επείγοντα του νοσοκομείου.

Το περιστατικό έγινε στο νοσοκομείο Ελπίς την Τρίτη 28 Μαρτίου στις 15:00 το μεσημέρι. Η οροφή κατέρρευσε εντελώς ξαφνικά, στους κοιτώνες όπου αφήνουν τα προσωπικά τους πράγματα οι γιατροί παθολόγοι του νοσοκομείου. Όπως φαίνεται από τις φωτογραφίες, η οροφή έχει καταρρεύσει στο μεγαλύτερο μέρος της και έχει πέσει πάνω στο κρεβάτι που βρίσκεται στο θάλαμο.

Μαζί με την οροφή έχει πέσει και ένα τεράστιο σίδερο που αποτελούσε μέρος της κατασκευής. Ευτυχώς εκείνη την ώρα όλοι οι παθολόγοι ήταν στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του νοσοκομείου Ελπίς, καθώς το νοσοκομείο είχε πρωινή εφημερία. Διαφορετικά αυτή τη στιγμή πιθανώς να είχαν κινδυνεύσει ιατροί.

Μετά το περιστατικό ενημερώθηκε η διοίκηση του νοσοκομείου. Μέχρι να διορθωθεί η βλάβη, οι παθολόγοι ειδοποιήθηκαν ότι θα διαμένουν σε container εντός του νοσοκομείου.

Είναι ένα ακόμη περιστατικό κατάρρευσης σε δημόσιο νοσοκομείο της χώρας μετά και τις εικόνες ντροπής στο νοσοκομείο του Ρίου, όπου τμήμα της ψευδοροφής υποχώρησε μετά τη χθεσινή νεροποντή με αποτέλεσμα ασθενείς και προσωπικό να κυκλοφορούν εντός του νοσοκομείου με ομπρέλες. Η δημόσια Υγεία είναι υπό διάλυση. Ελλάς το μεγαλείο σου.

Δείτε τις σχετικές φωτογραφίες:

 

Το container στο οποίο θα διαμένουν:

documentonews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook