Εικόνες παρακμής με πλημμυρισμένους διαδρόμους στο Νοσοκομείο Χανίων | Video

εικόνες-παρακμής-με-πλημμυρισμένους-1227425

Μόνο… πρωτόγνωρες δεν μπορούν να χαρακτηριστούν οι εικόνες του πλημμυρισμένου Νοσοκομείου Χανίων.

Ωστόσο, έχουμε συνηθίσει τις καταστάσεις πλημμύρας να τις αντιμετωπίζουμε τον χειμώνα, με τα νερά της βροχής να επιβαρύνουν τις εγκαταστάσεις, χωρίς να υπάρχει ούτε εδώ βεβαίως δικαιολογία, αφού το κτίριο θεωρείται και είναι σχετικά καινούριο.

Θλιβερές εικόνες έρχονται αυτή τη φορά, για άγνωστη ακόμη αιτία, λίγες μέρες πριν το καλοκαίρι, με ένα τμήμα του ισογείου κοντά στο ψυχιατρικό τμήμα, να έχει πλημμυρίσει.

Όπως βλέπετε στο βίντεο του zarpanews.gr, τα νερά έχουν κατακλύσει το σημείο, πιθανότατα λόγω κάποιας βλάβης, με σοβαρό κίνδυνο για κάποιον ασθενή ή εργαζόμενους που περνούν από το σημείο.

Η μόνη παρέμβαση από το νοσοκομείο στο σημείο ήταν οι προειδοποιητικές πινακίδες…

Πάντως, ο διοικητής του Νοσοκομείου Χανίων, Γιώργος Μπέας, δήλωσε στο zarpanews.gr πως αιτία των πλημμυρισμένων διαδρόμων ήταν οι εργασίες αποκατάστασης του πεπαλαιωμένου δικτύου σωληνώσεων.

zarpanews.gr

2 thoughts on “Εικόνες παρακμής με πλημμυρισμένους διαδρόμους στο Νοσοκομείο Χανίων | Video

  1. Τέλειο εγώ λέω να χτίσουν άλλο ένα μεγαλύτερο να ρημάζει καλύτερα. Θεέ μου πια τι παρακμή είναι αυτή σε μια ευρωπαϊκή χώρα. Το μόνο θετικό είναι ότι όταν πεθαίνουν οι «ηγέτες» και «αρχηγοί» δεν παίρνουν τίποτα μαζί τους. Το αρνητικό είναι πως όλες αυτές τις υποδομές τις αφήνουν κληρονομιά στους απογόνους τους να τις ρημάξουν καλύτερα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook