Εικόνες ντροπής στα Χανιά: Δείτε πώς έχει καταντήσει ο Μώλος του Αγίου Νικολάου, στον Ενετικό Φάρο

εικόνες-ντροπής-στα-χανιά-δείτε-πώς-έχ-1135909

Μία ανάρτηση με… πολλούς αποδέκτες έκανε ο γνωστός Χανιώτης προπονητής Κώστας Νικολαντωνάκης, σχολιάζοντας και – κυρίως – δείχνοντας την απερίγραπτη κατάσταση που επικρατεί στον προμαχώνα του Αγίου Νικολάου, στον λιμενοβραχίονα του Ενετικού Λιμανιού, λίγα μέτρα πριν τον αιγυπτιακό φάρο, το σήμα κατατεθέν της πόλης των Χανίων

Ακολουθεί το σχόλιο και οι φωτογραφίες…

Πέρασαν 16 χρόνια κατάληψης στο λόφο Καστέλλι και μετά οι αρμόδιοι Δήμος Χανίων, πολίτες, κ.α. ξύπνησαν και θυμήθηκαν αυτό το μέρος..

Έχουν περάσει πιάνω από 10 χρόνια που στον Μώλο του Αγίου Νικολάου, εκεί που ήταν παλιά η καφετέρια Φορτέτζα, στο ενετικό λιμάνι των Χανίων που είναι η πολιτισμική μας κληρονομιά που είναι το σήμα κατατεθέν της πόλης μας να είναι στο έλεος της βρωμιάς και της παραμέλησης από τους αρμόδιους δηλαδή Δήμος, Περιφέρεια, Αρχαιολογία, Λιμενικό Ταμείο κ.α.

Εγω θα ήθελα να ξέρω χιλιάδες τουρίστες και χιλιάδες Έλληνες περπατάνε αυτό τον όμορφο μώλο μέχρι τον φάρο με χιλιάδες φώτο, ενώ δεν είναι προσβάσιμη για τα ΑμεΑ ενώ η Ακρόπολη και άλλοι αρχαιολογικοί τόποι είναι προσβάσιμοι για όλους..

Πολλοί Δήμαρχοι αντιδήμαρχοι Περιφερειακοί σύμβουλοι βγαίνουν στα κανάλια για να πουν για τις ομορφιές της πόλης… Γι αυτά δεν λέμε και δεν κάνουμε κάτι?? Πως είναι δυνατόν να μιλάμε για τουρισμό κ βραβεία??

Πόσα χρόνια πρέπει να περάσουν για να ξυπνήσουν οι υπεύθυνοι??? Πέρασαν πάνω απο 10 χρόνια?? Πόσο?? Εσείς δεν έχετε πάει ποτέ τοπικοί άρχοντες??? Και τι κάνετε??

Εμεις σαν Χανιώτες δεν πρέπει να ντρεπόμαστε γι αυτό το χάλι????? Οι φωτογραφίες μιλάνε μόνες τους…Σκουπιδια, πλακάκια, λαστιχα να κρέμονται, ταμπέλες, πέτρες να έχουν φύγει απο την θέση τους κ.α. Εικόνες εγκατάλειψης κ θλίψης…

3 thoughts on “Εικόνες ντροπής στα Χανιά: Δείτε πώς έχει καταντήσει ο Μώλος του Αγίου Νικολάου, στον Ενετικό Φάρο

  1. Και μη βρεθει να πει κανεις οτι οταν το ειχε κεινος ο μεγαλοχασαπης ταβερνείο,κατα το πορνείο, ητανε καλυτερα…

    «Μα τοτε ητανε μπαρεμου καθαρα ,κι επινες και τον καφε σου»

    Ναι,κακομοιρη μου,ναι ,συμφωνω…

  2. Να ήταν μόνο η χωματερή που όντως έχει καταντήσει ο μοναδικός σε θέα Φάρος των Χανίων…Εδώ τις τελευταίες τρείς νύχτες δεν ήταν κάν ανοιχτό το φώς του!!Σκοτεινιά και ερημιά λόγω Κατοχικών μέτρων σε όλο το Παλιό Λιμάνι το πολυδιαφημισμένο….και απόλυτο σκότος και ο Φάρος του! Συνεργεία πάντως καθαρισμών του Δήμου όλο και πηγαινοέρχονται τας πρωϊνάς ώρας…μόνο για χάζι..χαλάρωμα και καφεδάκι take away(!) στον Φυρκά!!! Για τίποτα άλλο..Εγκατάλειψη παντού….Τα μισθά να πέφτουν μόνο!!!!

  3. ΑΛΛΟ ΤΟΤΕ ΠΟΤΕ ΤΟ’ΧΕ Ο Μ….ΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΜΕΤΑ! ΧΩΡΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΡΟΖΑΝΕΓΡΙΤΗΔΕΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝΕ, ΟΥΤΕ ΘΕΑ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΤΑ ΤΡΑΠΕΖΟΚΑΘΙΣΜΑΤΑ ΠΟΥ’ΧΑΝΕ ΞΗΛΩΣΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΤΟΥ ΛΙΜΑΝΙΟΥ ΠΩΣ ΘΑ ΤΑ ΜΕΤΑΦΕΡΑΝΕ; ΜΩΛΟ ΜΩΛΟ! ΑΝ ΕΙΧΑΝΕ ΤΣΙ ΔΥΟ ΣΧΕΔΙΕΣ ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΟΥΣΑΝΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ, ΤΟΤΕΣ ΤΑ ΤΕΛΗ ΤΟΥ ’80 ΚΑΛΑ ΘΑΤΑΝΕ! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ ΝΑ ΚΟΥΒΑΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΣΙ ΜΠΑΜΠΟΥ ΠΟΛΥΘΡΟΝΕΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΜΑΓΑΖΙΟΥ ΕΚΕΙ ΑΠΕΝΑΤΙ; ΚΑΙ ΥΣΤΕΡΑ ΜΟΥ ΘΕΛΟΥΝΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΨΕΥΤΟΚΟΥΛΤΟΥΡΙΑΔΕΣ ΧΑΝΙΩΛΗΔΕΣ ΤΟΝ ΛΟΦΟ ΝΑ ΑΞΙΟΠΟΙΗΘΕΙ. ΜΕ ΤΙ ΠΑΡΑΔΕΣ, ΜΕ ΤΙ ΠΑΙΔΕΙΑ; ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΔΩ!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook