Εικόνες καταστροφής στην Ασή Γωνιά – Κτηνοτρόφος παρασύρθηκε από τη βροχή με το αυτοκίνητό του | Video

εικόνες-καταστροφής-στην-ασή-γωνιά-κ-1145890

Άγιο είχε το πρωί ένας κτηνοτρόφος στην Άση Γωνιά, όταν στην προσπάθεια του να πάει στο υπόστεγο που έχει τα ζώα του παρασύρθηκε με το αυτοκίνητο του.

Όλα έγιναν μέσα σε λίγες στιγμές στην περιοχή Μαυρές της Άση Γωνιάς, όπου, όπως επισήμανε ο πρόεδρος της κοινότητας, Γιώργος Σμπυράκης, έπεσαν 60 χιλιοστά βροχής σε μόλις μία ώρα!

Ο 45χρονος Μάρκος Δραμηλαράκης πατέρας ενός ανήλικου παιδιού, βρήκε τη δύναμη να βγει από το αγροτικό του αυτοκίνητο και μάλιστα στην προσπάθεια του έσπασε το χέρι του.

Όπως μπορείτε να δείτε στο βίντεο και τις φωτογραφίες του zarpanews.gr το αγροτικό όχημα έχει θαφτεί στις πέτρες, ενώ εκεί που τρέχει το ορμητικό νερό της βροχής ήταν ο δρόμος που οδηγούσε στο υπόστεγο του.

Όπως είπαν στο zarpanews.gr οι συγχωριανοί του που αυτήν την ώρα τον πηγαίνουν στο νοσοκομείο για να του περιποιηθούν το σπασμένο χέρι, τα ζώα που είχε στο υπόστεγο πρέπει να είναι όλα νεκρά ενώ αγνοείται η τύχη των υπολοίπων.

Ο ίδιος πάντως παρά την δοκιμασία την οποία πέρασε ευχαριστεί την τύχη του γιατί σήμερα ήταν μια από τις ελάχιστες φορές που δεν πήγε στο υπόστεγο με τον ηλικιωμένο πατέρα του.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook