Εικόνες «Αποκάλυψης» στο ΣΕΦ μετά την πρόκριση του Ολυμπιακού στο Final 4 – Το ξέφρενο πάρτι στα αποδυτήρια

εικόνες-αποκάλυψης-στο-σεφ-μετά-την-1688717
ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ / EUROKINISSI

Σε… πάρτι πρόκρισης μετέτρεψε το Game 5 με τη Φενέρμπαχτσε, στο ΣΕΦ, ο Ολυμπιακός.

Παίζοντας ομαδικά, οι παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα ήταν ανώτεροι για 40 λεπτά, επικράτησαν άνετα με 84-72 της ομάδας του Δημήτρη Ιτούδη, και μετά το 3-2 στη σειρά των πλέι οφ της Εuroleague «έκλεισαν θέση» στο Final 4 του Κάουνας.

Διατηρήθηκε, έτσι, η παράδοση που θέλει να μην αποκλείεται ποτέ σε Game 5 η ομάδα που έχει το πλεονέκτημα έδρας, στα 16 πέμπτα παιχνίδια που έχουν διεξαχθεί από τη σύσταση της Euroleague, μαζί με το χθεσινό.

Ο Μπαρτζώκας μετράει τρία Game 5 με το φετινό (2013, 2022, 2023), και τα τρία συνδυάστηκαν με πρόκριση για εκείνον και τον Ολυμπιακό.

Η ομάδα του Πειραιά επιστρέφει για δεύτερη διαδοχική χρονιά στην καταληκτική φάση της διοργάνωσης, μετά την παρουσία της στο Βελιγράδι πέρυσι, δωδέκατη στο σύνολο και όγδοη τα τελευταία 15 χρόνια (από το 2009 στο Βερολίνο). Αυτή μάλιστα είναι η 4η φορά που η ομάδα του Πειραιά προκρίνεται σε διαδοχικά Φάιναλ Φορ (1994 και 1995, 2009 και 2010, 2012 και 2013, 2022 και 2023).

Στη Λιθουανία, ο Ολυμπιακός έχει στόχο να ανέβει για 4η φορά στην κορυφή της Ευρώπης (1997 Ρώμη, 2012 Κωνσταντινούπολη, 2013 Λονδίνο).

Πρώτα όμως θα περιμένει να μάθει αύριο (10/5) ποια εκ των δύο θα είναι η αντίπαλός του στον ημιτελικό της 19ης Μαΐου: η Μονακό ή η Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Το πάρτι στο ΣΕΦ μετά τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Φενέρ

Όπως ήταν φυσικό, μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης που επισφράγισε την πρόκριση της ομάδας του Πειραιά στο Final 4 της Euroleague στο Κάουνας, στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας στήθηκε ένα «ερυθρόλευκο» πάρτι, τόσο στις εξέδρες και στο παρκέ όσο και στα αποδυτήρια, με τους παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα να πανηγυρίζουν σαν μικρά παιδιά.

Η ατμόσφαιρα στο ΣΕΦ «έπνιξε» τη Φενέρ
Εικόνες «αποκάλυψης» στο ΣΕΦ μετά την πρόκριση του Ολυμπιακού στο Final 4
Οι ξέφρενοι πανηγυρισμοί των παικτών
Οι αδελφοί Αγγελόπουλοι
Ο κόσμος μέσα στο παρκέ για να πανηγυρίσει τη μεγάλη πρόκριση του Ολυμπιακού

Πανηγυρισμοί των παικτών στα αποδυτήρια
Ο αρχιτέκτονας της επιτυχίας του φετινού Ολυμπιακού, ο κόουτς Μπαρτζώκας

 

Φωτογραφίες: INTIMENEWS / ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ / ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ, KLODIAN LATO / EUROKINISSI

iefimerida.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook