Εικαστικά – Ζωγραφική Κωνσταντίνος Κουνάλης: Μια οικογενειακή «ιστορία» τέχνης από το 1968…

εικαστικά-ζωγραφική-κωνσταντίνος-κ-1074780

Πρόκειται για μια οικογενειακή «ιστορία» τέχνης, που δύσκολα θα ονόμαζε κάποιος επιχείρηση… Μια ιστορία με αντοχή στο χρόνο, που ξεκινά το 1968 και συνεχίζει ως σήμερα.

Από τον πατέρα του Κωνσταντίνου Κουνάλη -επτά δεκαετίες πίσω- και ως σήμερα, το Εικαστικό Εργαστήρι έχει αλλάξει έδρα (χώρο) 4 φορές, πάντα όμως εντός Χανίων, ενώ πέρασε στο όνομά του το 2009, όταν τελείωσε την Ανωτάτη Σχολή Καλών Τεχνών Αθήνας.

«Εδώ, στην οδό Ψαρομηλίγκων στην λατρεμένη Παλιά Πόλη των Χανίων, δημιουργώ τα τελευταία 11 χρόνια σε πείσμα των καιρών τα έργα μου, προσπαθώντας με την αγάπη και τις γνώσεις μου πάνω στην τέχνη, να βάλω ένα λιθαράκι στην πολιτιστική κληρονομιά του τόπου…», μας λέει ο καλλιτέχνης – ζωγράφος.

Στόχος του καλλιτέχνη είναι να μπορέσει να αγγίξει (συγκινήσει) όσο το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους με το έργο του και να καταφέρει να βάλει τουλάχιστον ένα έργο του σε κάθε σπίτι αυτής της πόλης!

Το βιογραφικό του Κωνσταντίνου Κουνάλη αλλά και περισσότερες πληροφορίες για το έργο του θα βρείτε στο: https://www.artkounaliskonstantinos.com/about

Διεύθυνση:  Ψαρομηλίγκων 8, Παλιά Πόλη Χανίων

Τηλέφωνο:  +30 6978229916

Facebook:  https://www.facebook.com/Artstudio.KounalisKostas/

Instagram:  https://www.instagram.com/kounaliskonstantinos/?hl=el

Website:  https://www.artkounaliskonstantinos.com/

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook