Είδα τον ποδοσφαιριστή να βιάζει τη γυναίκα μου, θόλωσα και τον σκότωσα | Video + Photos

είδα-τον-ποδοσφαιριστή-να-βιάζει-τη-γυ-764524

Η σύζυγος του άνδρα που ομολόγησε ότι σκότωσε και ακρωτηρίασε τα γεννητικά όργανα του Βραζιλιάνου ποδοσφαιριστή είπε ότι όταν ξύπνησε είδε μπροστά της τον ποδοσφαιριστή να τρίβει το πέος του. Στη συνέχεια ο άνδρας της τον μαχαίρωσε.

Η Cristiana Brittes κατά τη διάρκεια της κατάθεσής της στην αστυνομία του Σάο Πάολο είπε ότι ο ποδοσφαιριστής Daniel Correa Freitas «είχε ξαπλώσει πάνω της» όταν εκείνη κοιμόταν στο πατρικό της σπίτι στη νότια Βραζιλία.

Ο σύζυγός της Edison έχει ήδη ομολογήσει πως δολοφόνησε τον 24χρονο ποδοσφαιριστή. Είπε χαρακτηριστικά ότι τον έπιασε επ’ αυτοφώρω να βιάζει τη γυναίκα του μέσα στην κρεβατοκάμαρά τους την ώρα που οι υπόλοιποι καλεσμένοι διασκέδαζαν στο πάρτι που γινόταν στο σπίτι τους. Ο 38χρονος επιχειρηματίας με ένα απλό «ναι» ομολόγησε την ενοχή του.

«Τον έβγαλα έξω από το σπίτι. Δεν ξέρω αν ήταν ξύπνιος, αναίσθητος ή αν είχε τα μάτια του κλειστά», είπε ο κατηγορούμενος.  Μετά την επίθεση είπε ότι έβαλε τον άτυχο Daniel σε ένα αυτοκίνητο με τη βοήθεια τριών φίλων του. Ισχυρίστηκε επίσης ότι οι φίλοι του προσπάθησαν να τον αποτρέψουν αλλά εκείνος δεν άκουγε με τίποτα. «Είχα ένα μαχαίρι μέσα στο αυτοκίνητο μαζί με κάποια άλλα εργαλεία. Δεν φανταζόμουν ποτέ ότι θα έκανα κάτι τέτοιο. Ήμουν απελπισμένος, είχα θολώσει».Η Brittes δήλωσε συγκλονισμένη από το τραγικό συμβάν αλλά ξεκαθάρισε πώς δεν έχει την παραμικρή ανάμιξη στη δολοφονία του. Σοκαρισμένη είναι και η κόρη του ζευγαριού Allana της οποίας τα 18α γενέθλιά της εξελίχθηκαν σε μια τραγωδία.

protothema.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook