Είχε «πιεί τον Βόσπορο» στην Κρήτη – «Έσπασε» το αλκοολόμετρο… για 4η φορά

είχε-πιεί-τον-βόσπορο-στην-κρήτη-έ-970444

Βγήκε, ήπιε, μέθυσε και έπιασε το τιμόνι! Ο λόγος για έναν 56χρονο Έλληνα, ο οποίος τράβηξε τα βλέμματα, χθες τη νύχτα, στο κέντρο του Ηρακλείου, αλλά … όχι για καλό σκοπό.

Περίπου στις 23.30 πολίτες ειδοποίησαν την Αστυνομία για το γκρι ΙΧ που κινούνταν επικίνδυνα στην πλατεία 18 Άγγλων.

Αμέσως αστυνομικοί της Τροχαίας κινητοποιήθηκαν προς αναζήτηση του οχήματος, το εντόπισαν στη συμβολή των λεωφόρων Εθνικής Αντιστάσεως και Ικάρου και το ακινητοποίησαν.

Ο 56χρονος υπεβλήθη σε αλκοτέστ που … χτύπησε «κόκκινο». Τα 2 mgr/lt εκπνεόμενου αέρα που «έγραψε» το αλκοολόμετρο οδήγησαν αναπόφευκτα στη σύλληψη του άνδρα και την ακινητοποίηση του οχήματος. Μάλιστα όπως διαπιστώθηκε, δεν ήταν η πρώτη φορά που ο εν λόγω άνδρας είχε πιαστεί να οδηγεί σε κατάσταση μέθης. Στο Ηράκλειο έχει «πιαστεί» άλλες δυο φορές, το 2014 και το 2016, ενώ δεν άλλαξε πρακτική ούτε όταν βρέθηκε με τιμόνι στα χέρια στην Αθήνα, πέρυσι τον Αύγουστο.

Και τις τρεις φορές συνελήφθη, ενώ την τελευταία φορά του αφαιρέθηκε και το δίπλωμα οδήγησης από την Τροχαία Αθηνών για χρονικό διάστημα 5,5 ετών με βάση το άρθρο 42 παράγραφο 8 του ΚΟΚ. Μάλιστα, με βάση τον τελευταίο Νόμο 4530 που ισχύει από τις 30/03/2018, ο ίδιος κινδυνεύει πλέον να χάσει δια παντός το δίπλωμα του.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 56χρονος με το όχημά του έκανε … το γύρο του Ηρακλείου νωρίτερα και πέρασε και από την πλατεία Ελευθερίας. Σε περίπτωση που κάποιος βρει τρακαρισμένο το αυτοκίνητο του καλείται να ειδοποιήσει την Τροχαία στο 2810 274017 ή να καλέσει στο 100.

cretalive.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook