Έγκυρη και νόμιμη η απόφαση του Δήμου Χανίων για το καταφύγιο ζώων στο Ακρωτήρι – Η Αποκεντρωμένη απέρριψε την προσφυγή

έγκυρη-και-νόμιμη-η-απόφαση-του-δήμου-χ-998023

Την απόρριψη της προσφυγής που έκαναν 28 δημοτικών συμβούλων Χανίων και του προέδρου της τοπικής Κοινότητας Κουνουπιδιανών αποφάσισε η Αποκεντρωμένη Διοίκηση Κρήτης, σχετικά με την απόφαση που πήρε το δημοτικό συμβούλιο για τη δημιουργία δημοτικού καταφυγίου ζώων στο Ακρωτήρι (δείτε εδώ).

Η Αποκεντρωμένη έκρινε ως απαράδεκτη την προσφυγή της αντιπολίτευσης καθώς οι λόγοι που προέβαλλαν οι προσφεύγοντες σύμβουλοι, δεν στοιχειοθετούσαν παράτυπη διαδικασία. Μεταξύ άλλων οι εναγόμενοι αναφέρουν στην προσφυγή ότι δεν τηρήθηκε ο κανονισμός και η διαδικασία για να συζητηθεί και ψηφιστεί το θέμα, ενώ επικαλούνται και την προχωρημένη ώρα που έγινε η συνεδρίαση.

Μάλιστα η αναφορά της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Κρήτης αναφέρει ότι τα επιχειρήματα της προσφυγής δεν ευσταθούν ώστε να καταστεί άκυρη η απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Χανίων, ωστόσο δίνει τη δυνατότητα σε όποιον το επιθυμεί να προσφύγει εκ νέου στην ειδική επιτροπή του άρθρου 152 για εκ νέου εξέταση της απόφασης.

Η προσφυγή στην Αποκεντρωμένη κατά της απόφασης του Δήμου για το καταφύγιο ζώων συνυπογράφεται από τους:

Τελεμενή Βαίτση, Εμμανουήλ Φραγκάκη, Αριστείδη Παπαδογιάννη, Δημητρίου Λειψάκη, Γεωργίου Τσαπάκου, Εμμανουήλ Καραγιαννάκη, Εμμανουήλ Κεμεσίδη, Πέτρου Δρακάκη, Γεωργίου Κουκουβιτάκη, Θεοδώρου Τζίκα, Σπυρίδωνα Αποστολάκη, Πέτρου Κοκοτσάκη, Λάμπρου Γούλα, Μύρωνα Γιακουμογιαννάκη, Γρηγορίου Αρχοντάκη, Ναυσικάς Αγγελάκη, Κωνσταντίνου Πρωτοπαπαδάκη, Ιωάννη Σφυράκη, Νίκης Αποστολάκη, Νικολάου Αρχοντάκη, Ιωάννη Φραγκάκη, Νικολάου Βουρλάκη, Χαραλάμπου Λουτσέτη, Σεραφείμ Ρίζου, Ιωάννη Κουτράκη, Ιωάννη Σαρρή, Βασιλείου Λιβάνιου και Χαραλάμπου Κουρούση,  και τον Πρόεδρο της Κοινότητας Κουνουπιδιανών, Εμμανουήλ Τσιτωνάκη.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook