Έγκριση για τα σκιάδια περιμένει ο Δήμος Χανίων – Θα τα κατασκευάσει και θα τα παραχωρεί | Video

έγκριση-για-τα-σκιάδια-περιμένει-ο-δήμ-1238103

Στην έγκριση από την Αρχαιολογία των τελικών σχεδίων για τα σκιάδια στο Ενετικό Λιμάνι προσβλέπει η δημοτική αρχή, με τον Δήμαρχο Χανίων να δηλώνει, στο περιθώριο της παρουσίασης της μελέτης για την πλακόστρωση, ότι μόλις αυτό γίνει, θα ξεκινήσει η κατασκευή των νέων αυτών σκιαδίων.

Ο Παναγιώτης Σημανδηράκης επισήμανε ότι το κόστος κατασκευής θα επιβαρύνει το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο και στη συνέχεια αυτά θα παραχωρούνται στα καταστήματα, όπως παραχωρείται σήμερα ο χώρος που μπορούν να εκμεταλλευτούν για τραπεζοκαθίσματα.

Όταν αυτό υλοποιηθεί, οι κατασκευές θα είναι οι βέλτιστες αισθητικά και δεν θα μπορούν να γίνουν επεμβάσεις σε αυτές, καθώς θα πρόκειται για περιουσία του Δήμου, ανέφερε ο κ. Σημανδηράκης.

Κόστος κατασκευής δεν έχει ακόμα οριστικοποιηθεί, αλλά εκτίμηση της δημοτικής αρχής είναι ότι θα μπορέσει να το επωμιστεί το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο.

Όσο για το κόστος παραχώρησης, ο Δήμαρχος Χανίων άφησε να εννοηθεί ότι δεν θα πρόκειται για σημαντική επιβάρυνση για τις επιχειρήσεις της περιοχής.

Δείτε τι είπε ο κ. Σημανδηράκης:

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook