Έγκλημα στο Ρέθυμνο: Εδώ βρέθηκε νεκρός ο 46χρονος

έγκλημα-στο-ρέθυμνο-εδώ-βρέθηκε-νεκρό-1695502

Κοντά σε στάβλο ιδιοκτησίας της οικογένειάς του βρέθηκε ο 46χρονος άνδρας φέροντας τραύμα από σφαίρα κατά τις αρχικές πληροφορίες στο κεφάλιο οποίος φέρεται κατά πληροφορίες να είχε εξαφανιστεί τις τελευταίες δύο ημέρες ενώ οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι είχε προηγηθεί ένας καυγάς (δείτε ΕΔΩ).

Η σύζυγός του αναζητούσε τον άνδρα όμως τελικά τον εντόπισε στο αυτοκίνητό του. Ο άνδρας βρέθηκε φέροντας τραύμα από σφαίρα κατά τις αρχικές πληροφορίες στο κεφάλι. Μέσα στο όχημα φαίνεται ότι δεν εντοπίστηκε όπλο γεγονός που αλλάζει την κατεύθυνση των ερευνών. Σε εγκληματική ενέργεια κατατείνουν ως τώρα όλα τα στοιχεία που έχει συλλέξει η ΕΛΑΣ από το χωριό Αρχοντική όπου βρέθηκε νεκρός άνδρας 46 ετών μέσα στο αυτοκίνητό του κοντά σε στάβλο όπως έγραψε το neakriti.gr νωρίτερα.

Ο άνδρας βρέθηκε νεκρός με τραύμα από πυροβόλο όπλο. Είναι ηλικίας 46 ετών και οι έρευνες κινούνται πλέον στην κατεύθυνση του εντοπισμού του δράστη ή των δραστών, τις διαφορές που ενδεχομένως είχε με τρίτους ενώ ήδη εξετάζονται και άνθρωποι από το οικογενειακό του περιβάλλον καταθέτοντας όσα μπορούν να ανακαλέσουν από το παρελθόν καθώς εξετάζεται ακόμη και το ενδεχόμενο της βεντέτας. Στο σημείο βρίσκεται ήδη ισχυρή δύναμη της Αστυνομίας ενώ αναμένεται να μεταβεί ιατροδικαστής. Από την κατάσταση στην οποία βρίσκεται η σορός εικάζεται ότι έχει πεθάνει αρκετές ώρες πίσω ίσως και από την αρχή που έγινε αντιληπτό από την οικογένειά του ότι χάθηκαν τα ίχνη του.

Προανάκριση ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρεθύμνου.

Δείτε εικόνες

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook